çok büyük marifet gerçekten. İnsan oğlunun şu çıkan ateş ve kıvılcıma olan hayranlığı bi bitmedi. Çocukluktan başlar ateşle evi yakar araba alınca egzoızdan alev çıkarıcam diye motorun canını alır. Bazıları da bundan zevk alıp izler.
IN BOOST WE TRUST
tabi adamın araba 20 bin tl, pejo, sitedeki msj sayısı az, apaçilikte hissedilince direkt gömçok merak ediyorum orada hergün görüştüğün yada forumda itibarlı bir roll canavarı abinin arabası olsa, gömecek miydin... mesela izmire yerleşen cüneyt abi supra ile yaptığında neden kamu spotu mode on olmadı
![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
supra turbo, antilag sistemi var, beyin varsa launch var bunların da bir teknolojisi amacı mantığı var.
atmosferik ve oem beyinli arabada alev atma isteği nedir? 45 saniye kesici yapmanın anlamı ne? isterse enzo olsun boşta 45 saniye kesici yapan apaçidir bilgisizdir. kimin arabasını paraya göre yargılamışım ki? benim arabam kaç lira? ayrıca benim arabam 500 lira olsa da 20 liralık arabayı asla hor görmem.
yani sen diyorsunki launch varsa, kesicide ateş etmek zararsızdır, öyle mi ?
schumi
dr.46
iron tyson
Alev dediğin
https://www.youtube.com/watch?v=81TBvOm-Kes
1881 - 193∞
Plakalarımız gizli değil alelen açık biz zevk ve keyif için biniyoruz bu araçlara apaçi dersiniz veselam sizlerin görüşü 1050hp 2jz den alev görünce deliriyosunuzda tamamen stock motor gti dan görünce apaçilikmi oluyor yapmayın Allah aşkınamillet flame kit ler bujiler komple egsoz sistemleriyle uğraşıyor ateş atıcam diye yığınla para harcıyor araç bizim motor bizim saçma sapan yorum yapıcağınıza susun bence daha makbule geçer
Ayrıca TT üyeliğim çok eski olduğu ve uzun süredir kullanılmadığı için geçen sene yeni üyelik açmak zorunda kaldım GÜZEL DÜŞÜNCELERE saygımız sonsuz teşekkürler hepinize
![]()
mantığı olsa da zevkine yapılan launchta zararlı. hal böyle olunca benim dediğime gelmiş oluyoruz, canım kardeşim. ister 20 bin tl lik araçta alev atmak olsun ister 300 bin tl para harcanmış suprada launch esnasında ateş etmek olsun, zevkine yapılan bu atraksionlar zarar verir. Ama nedense fakirlere ölüm![]()
schumi
dr.46
iron tyson
206 candır. Çocukluğumun arabası.Kazasız belasız kullanın. Ama boşta bu kadar kesici yapmak gereksiz bence .1-2-3 videosu cekseniz daha iyi olurdu.
ben konunun özünde arkadaşları haklı buluyorum ama ayrım yapılarak yorum yapılmasına karşıyım. bu videoya yorum yapıyorsan, tüm ateş edenlere ses çıkarıcaksın. yok çıkarmıyorsan, bunada ses etmiceksin.
schumi
dr.46
iron tyson
adamın kendi arabası ister boşta ister viteste ne farkeder , motora gelebilecek zararı göze alıyor ki yapıyor. bize izlemek düşer.
güzel video sağol paylaşım için ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)