büyük kasalı azda heybet güc için arac bakıyoruz 2 arac arasında kaldık
volvo 850 t5
alfa 166 siz olsanız hangini tercih ederdiniz
Volvo 850 2.0 T5 1996 Model 29.500 TL Galeriden sat
Alfa Romeo 166 2.0 TS 1999 Model 21.500 TL Sahibinden sat
büyük kasalı azda heybet güc için arac bakıyoruz 2 arac arasında kaldık
volvo 850 t5
alfa 166 siz olsanız hangini tercih ederdiniz
Volvo 850 2.0 T5 1996 Model 29.500 TL Galeriden sat
Alfa Romeo 166 2.0 TS 1999 Model 21.500 TL Sahibinden sat
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Volvo'nun tarzı bambaşka ben tercihimi Volvo'dan yana kullanırdım şahsen..
FOR US BY US
[/CENTER]
kondisyon olarak bu iki ilan için volvo önde duruyor.alfa biraz hırpalanmış gibi.ama çok heybetli duruyor.ben alfa derdim
166 alacak olsam aşağıdaki aracı tercih ederdim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33670212/detay
Kesinlikle volvo. Hem daha performanslı hem daha prestijli bir görüntüsü var. Hem de yanlış bilmiyorsam alfanın motoru boxer. Onu da herkes yapamıyor.
Nadide şeyler değerlidir.
Marka olarak Alfa'yı tercih ederim ama 850'nin satılabilitesi var 166'ya göre. O yüzdne Volvo derim.
güç olarak volvo alfanın nerdeyse 2 gömlek üstünde , görüntü olarakta ağır abi duruyor volvo her konuda volvo derım ben ileride satmak istesen bile elden hızlı bir şekilde çıkarabilirsin alfaya göre
Volvo ama bu
Volvo 850 2.0 T5 1996 Model 31.000 TL Sahibinden sat
1881 - 193∞
Volvo B52 motorda lpg varsa koşarak uzaklaşın. İlk ilandaki 850 ye gelince de. O para o arabaya çok. Arka tamponu bile düzeltmeden ya da o kadar düzelterek fotoğraf çekmişler. Sağ marşpiyel göçük. Fotoğraf karanlık yerde çekilmiş kırmızı fonla çekicilik katılmak istenmiş. Bu tip oyunlara gelmeyin. Ben S70 T5 tavsiye ederim. Performans olarak 15 hp var ama yan yana basınca çok fark oluo turbo farkından dolayı.
Alfa daha tarz bir arabadır. Alfa alırsanız ilk olur ama son olmaz. Alfaya ısınan Alfa ile devam eder. O markanın değişik bir ruhu var.
IN BOOST WE TRUST
bilgiler için tesekkürler arkadaslar alfanın 2.5 3.0 olanlarıda war ilandakı olmasada olur daha temızı olabilir benım arada kaldıgım ıkı marka arasındakı tercih ne olmalı yönündeydi 850 t5 r müthiş fakat parası yüksek belkı hakkından az ama rakam yüksek gibi geldi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Beyaz 850 sevdigim bir arkadasımın hakiki 850R almadan önceki arabasıydı bildiginiz 850 T5 araba R Degil sadece bodykit-jant-döşeme v.s var o nedenlede güzel bir görünümde haliyle temizde bir araba ama bu paraya alınması bence saçma. S60-S70 bulunur o fiyata.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Alfa derim.
Alfa 166 ile volvo 850 arasında teknoloji nesil farkı vardır.
850 dediğiniz araç 92 ile -97 yılları arasında 90 lı yılların teknolojisini barındırır. Alfa 166 99 da üretilmeye başlanmışdır 2007 yılına kadar haliyle alfa 2000 li yılların teknolojisini barındırır..
volvo ağır abidir iyidir güzeldir tasarım iddası yoktur ama kaya gibidir.. alfa tasarımı farklılığı yollarda az olmasından ötürü dikkat çeker ilgil oluşturur..
O yıllarda volvo alınıcaksa konvensiyonel en çok satan ve ekmek yediricek olan araç S70 dir.. Aksi takdirde Alfa derim .. 3.0tb motoru makbul değildi galiba alfalarda yeni nesil ts motorları makbuldü alfada..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2.0 tb 166yımwurme keyfıne ulasmıs biri olarak cok cok konforlu cussesıne göre hızlı bir araba gercekten deri koltukları dizaynı cok farklı hisettiriyor.
Tek derdi yedek parça ve ücretleri
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)