User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 34 ARP plakalı cooper D

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry 34 ARP plakalı cooper D

34 ARP (almak aklıma gelmedi sinirden) plakalı cooper D araç sahibi acaba bu foruma üyemidir? Ben ömrü hayatımda böyle bir o.ç görmedim duymadım... Beyaz bir corsa C ile birlikte otogar mevkinde makas atmakla alakası olamayan hareketler yapıp gerizekalıca araç kullanırken gördüm aracın plakasıda ARP Saplamadan aklımda kaldı... O corsa C yi kullanan (.............) bir görsem bir daha hıncımı Nasıl çıkartırım Nasıl bir şiddet uygularım kelimeler kifayetsiz kalır.... Ama er ya da geç bulucam mutlaka karşıma çıkacak o ARP plakalı cooper D....
    Bu tip bir konu ile forumu kirlettiğim için üzgünüm ama belki o (.......) burada üyedir falan diye açtım.
    İyi forumlar....

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin duygularını hislerini çok çok iyi anlıyorum. Umarım bulursun ve gönlünden geçenleri yaparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...... olduğunu bildiği için üye olsada sesini çıkarmaz. Kimse be o .... yum der mi yaw.
    IN BOOST WE TRUST

S1NAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibini tanıyorum sevdiğimiz güzel bi abimizdir. Konuyu okudum kendisini aradım olayı anlattım . Lakin tanımadığınız birine ana bacı karıştırmak pek olmamış. Olayı burda anlatmışsınız ama atladığınız şey ilk önce sizin onu bariyere sıkıştırmanız olmuş.
    The Best or Nothing

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün tam günü heralde. Bende sabah doğancının birini elliyodum dua etsinki özür diledi kodumun olu. İnş bulursun üstad .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S1NAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç sahibini tanıyorum sevdiğimiz güzel bi abimizdir. Konuyu okudum kendisini aradım olayı anlattım . Lakin tanımadığınız birine ana bacı karıştırmak pek olmamış. Olayı burda anlatmışsınız ama atladığınız şey ilk önce sizin onu bariyere sıkıştırmanız olmuş.
    Vay sıkistirilinca, baska bir aracla abuk sabuk hareketler yapmak hak mi oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi burada 40 adet delikanlı vardır 40 adet delikanlıyı toplayalım acaba içlerinden hangisi haklı oldu halde birisi elini kolunu sallaya sallaya küfür ediyorsa durmaz ?
    Eğer o sıkıştırdı beni bariyere diyor ise ben arkasında gidiyorum tam otogarın orada sağa attı kamyonu geçti yol ikiye ayrıldı kamyon benden dolayı sola atamadı oda hız 40-50 ki adamlar zaten saçma sapan hareketler yapıyorlardı plakasını okudum ARP aklıma arp saplama geldi ordan aklımda kaldı 2 Adam önümde gidiyor ben onu Nasıl sıkıştırıcam.... Ayrıca yanına bile yaklaşamadığım bir araç ya arkadaş adamlar yavaşladı ikisinide izliyorum gayri ihtiyari yemin ediyorum ki alakam yok yalan söylüyor.... Geçsin diye birde yol veriyorum be ibine neden sıkıştırıyorsun madem haklısın sen 2 araçsın ben sağa çekip durdum neden durmadınız ? Haklı olan Adam durur sen böyle yaptın diye....

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üşendim çalayım senden
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevdiğiniz Güzel abiniz konuyu açan arkadaşın kim olduğunu veya kendisini bariyere sıkıştıran aracı kullanan olduğunu nerden bildi acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı görmedim sadece isteği üzerine üyeliği bulunmadığı için yazdım buraya. Numaranızı istedi özelden pm attım. Gün içinde bu tür olayalar bazen olabiliyor. Özelden konuşup aranızda halletmeniz daha sağlıklı olucak.
    The Best or Nothing

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevdiğiniz Güzel abiniz konuyu açan arkadaşın kim olduğunu veya kendisini bariyere sıkıştıran aracı kullanan olduğunu nerden bildi acaba?
    edit yok muhtemelen profilde yazan Sİ olduğunu söylemişsindir jetonun köşeli günündeyim biraz.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidip yakalayaydınız o zaman. Kimsenin arkasından burada sövmek komikmiş. Yakalayın, dövün.

Not: kimseyi tanımıyorum...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kaza atlatılmış sonuçta gün içinde . Siz hatırlamazmıydınız ?
    The Best or Nothing

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anamki avradım olsun en ufak yanına yaklaştıysam ki ya arabam R9 ya bu arabanın götüne dokunsan başı karsa götü Edirne'ye gider arabanın yanına yaklaşma fırsatım olduysa piçim ki beni sıkıştıran corsa C ben sana bişey söylim bu Adam gazlamanın Gsini bilmiyor makas atmaya çalışıyor atamıyor sonra neden ben orada kaldım neden beni gördü yavaşlamadı diye zoruna gidiyor (yani ben onu gördüğüm Zaman cooper efendi hazretleri geliyor yavaşlayayımda rahat rahat gazlasın kiiiii ikinci gördüğümde aynen onu yaptım sola çektim rahat geçip .iktirolup gitsin diye çünkü araba kullanmayı bilmiyor arabayı sadece sürüyor. Arabayı herkes kullanamaz söyle sadece sürsün mesela ben kayak yapmayı bilmem sadece poşete oturur yokuş aşağı kayarım ama kayak takımına elimi sürmem o arkadaş araba sürsün ama kullanmasın.... Ben onu sıkıştırdıysam o.ç benimdir eğer onlar beni sıkıştırdı ise aynı şekilde o.ç onlardır.....

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir kaza atlatılmış sonuçta gün içinde . Siz hatırlamazmıydınız ?
    Sevdiğimiz güzel abimiz ilk mesajda anlatıldığı şekilde araba kullandığı için kaza atlatmış olabilirmi acaba.

Tez zamanda bariyere patladığı konuyu görmek dileğiyle seviyoruz güzel abimizi

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte araç sıkıştıran her kimse şerefsizdir Adam yakalasaydın diyor ������ durdum durdum haklı olan durur haksız olan basar gider Adam geçsin diye yol vermedi isem namussuz şerefsiz haysiyetsizim...

Tanımıyorsa diyen arkadaş Adamı tanısam buraya yazmam tanıyorsamda şerefsizim tahmin ettim çünkü o tip araç sahiplerini tanıyacak birileri mutlaka buralardan çıkıyor %100 o kişiler araç sürmekten bihaberdirler 2 araç Yanyana geldiği Zaman apaçilik yapan tarzda kişilerdir.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bana yazdın sandım kardeşim özür dilerim yemin ediyorum sinirden arabayı çektim hala duruyorum çay içiyorum sigara içiyorum yanlış anladım pardon...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de telefon isteyip racon kesiyolar ya tilt oluyorum. O sırada maçası yemez arabadan inemez daha sonra eş dost toplar delikanlı olur. Ünlü bi arkadaş vardı aynı şekilde delikanlı diye dolaşan. Bizim arkadaşın arabaya vurup kaçtı. Sonra sıkışık trafikte karı gibi bağıra bağıra yol açıp gitti. Tanıdık vasıtasıyla ulaşıldı kendisine yok yanımda emanet vardı da vs. Yakalasalardı çıktığı deliğe sokacaklardı piçi.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)