yeni esnaf aracı hayırlı olsun 2.0 motorla A8 olsun S olsun pastadan güzel pay alır.
yeni esnaf aracı hayırlı olsun 2.0 motorla A8 olsun S olsun pastadan güzel pay alır.
Bunun 1.6 turbosu çıkar 1-2 seneye.
Araba aşırı iyi ama fiyat cok önemli![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
605.612 TL diyor borusan sitesi türkiye paket standart olan büyük ihtimal.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
''Okey çok sory,pardon'' bunlar çok gıcık konuşmalar geliyor bana. Arabayı beğenmedim. Bir araba ne kadar teknolojik ne kadar elektronikse bsna bir okadar itici geliyor. Şahsi hissiyatım bu yönde.
valla zaten araç konfor makinesi olduğundan yemişim v6 v8'i. 2 lt twinscroll turbo motorda paşa paşa götürür. hızlanmanın asıl sebebi şase.
v6 v8 bır 7 nın verdıgı keyfı , motordakı guruldemeyı, kesınlıkle veremez. Sadece 0 100 6.5 olması bu keyfı vermeye yeterlı degıl.
Gereksız fazla dokunmatık kullanılmıs. Ic mekanda 7 serısınde daha fazla kafa yorulmalıydı 7 serısı ust sınıf bır arac ıcın basıt duruyor.
dokunmatik ekran bi konsolda var bir de anahtarda zaten. Tesla gibi plazma yok ortada en azından. hatta şatafatlı kısım dokunmadan hareketler ile bile fonksiyonları yönetmek mümkün. donanım bakımından sektörde üst sınıf denilen teknolojilerin neredeyse tamamı var.
e89 Z4 kullanıyorum. Sımdıye kadar 10 a yakın bmw aracım oldu. Eskı bmwlerdekı surus hıssı yenı araclarda yok.
Ben bmw yı verdıgı saf surus zevkı ıcın alıp kullandım. Teknolojık ıvırtı zıvırtı ıle dolu 4 sılındır suni konfor hıssı yaratan bır 7 sahıbı olmak ıstemezdım.
Yenı Mercedes S ın ıc mekanı ve 7 nın ıcmekanına bır bakarsanız, bmw nın ıcının nekadar sıradan durdugunu gorebılırsınız.
Amac teknolojık bır araca ve tasarım olarak keyıf veren bır araca bınmekse s sınıfının ıc mekanıyla yenı 7 nın ıcmekanını bır karsılastırın derım.
Yorumlarımda marka fanatıgı degıl objektıf olarak yorum yapıyorum.
Bi ara da 5 serisine 1.4 turbo gelecek diye duymuştum. Henüz gerçekleşmedi ama...
Buna da 1-2 seneye 1.6 turbi getirirlerse şaşırmayın.
5 serisinde 1.3 multijet diye bir söylentide vardı vergilerden dolayı![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
bu arabayı kullanmaya adam lazım.. Şöförsüz tam bir eziyet olabilir.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
2 3 yıl sonra o bmw cöp olur demedı demeyın hersey elektrınıkse yakında bozulur en ufak bır parcası kırılsa bozulsa calısmasa dunya para eder evet su anda guzel ama cok narın bence
Keske araca ve pıyasaya hakım bırılerı kullansaydı.
Fıyat cokk yuksek,ılerıde duser. Ayrıca ıc ve dıs mekan guncel 7'den pek farkı yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)