User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ehliyeti Kaybettik Yardım.

Kagan_KOÇAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Ehliyeti Kaybettik Yardım.

Merhaba Arkadaşlar,
    Bu akşam dışardayken cüzdanımı kaybettim veya çaldılar emin değilim.
    Kartlarımı felan iptal ettim ve Allahtan içinde çok miktarda bir para yoktu,şimdi benim merak ettiğim ehliyetim kaybolduğu için 155'i aradım Karakola gidip bilgilendirmem lazım mı diye,''Hayır,herhangi bir trafik şubesinde dilekçe ile başvuru yapıp ehliyetinizi çıkartabilirsiniz''dediler.
    Şimdi biliyorsunuz 1 Ocak 2016 dan itibaren yeni ehliyetler çıktı.Ben hiç ehliyet kayboldu demeden direk ehliyetimi yenilemek için başvuru yapabilirmiyim?Yoksa eski ehliyetimi tekrar çıkarmak zorundamıyım bunun hakkında bilgisi olan varmıdır,ve yarın düzceye gitmem gerek ehliyetsiz yakalansam sıkıntı yaşarmıyım ?

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantık olarak yeni bir sistem olduğu için eskisini ciksrtmak gibi bişey olmayacaktır

Kayıp bilgisi verin sonrada yenisini cikartirsiniz

Çok geçmiş olsun
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantık olarak yeni bir sistem olduğu için eskisini ciksrtmak gibi bişey olmayacaktır

Kayıp bilgisi verin sonrada yenisini cikartirsiniz

Çok geçmiş olsun
    Çok teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi mantıklı olanda o gibi geliyor banada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenilenecekti sanırım ehliyetler zaten,geçmiş olsun

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun, cüzdan kaybetmek çok zor bir durum.
    Sizin yerinizde olsam gidip dilekçe verirdim.
    Direk ehliyetinizi yeniletmek için başvuru yaptığınızda eski ehliyetinizide geri isteyeceklerini düşüyorum.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayıp bilgisini mutlaka verin. Diyelimki çalındı. Soygun, bombalama gibi bir olay sonrası suç mahaline bırakılır daha çok uğraşırsın. Ehliyetsiz yola çıkarsan bi şey olmaz. Ufak bi cezası var.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karakola kayıp beyanı verip daha sonra yeni ehliyetinizi çıkartmanız gerekiyor. Ehliyetiniz şu anda olmadığı için düzceye giderken herhangi bir uygulamaya girdiğinizde evrakınızı yanınızda bulundurmamaktan ceza yersiniz
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazete ilanı da gerekebilir. Bir araştırın.
    Okumadan imzalamam.....

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayıp bildirimi yapın muhakkak cıkartmassanızda orda kayıt oldugu için her hangi bi cevirmede sorguladılarmı zaten ceza yazmazlar gibime geliyor gecmiş olsun

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karakola boşuna gitmeyin. karakolda işlem yapmıyorlar. yapmanız gereken trafik tescil şubeye gidip ehliyetinizi kaybettiğinizi beyan edip yenisini çıkarmak.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yenilenecekti sanırım ehliyetler zaten,geçmiş olsun
    Teşekkürler.Bizde bu sayede yenilicez galiba

Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun, cüzdan kaybetmek çok zor bir durum.
    Sizin yerinizde olsam gidip dilekçe verirdim.
    Direk ehliyetinizi yeniletmek için başvuru yaptığınızda eski ehliyetinizide geri isteyeceklerini düşüyorum.
    Teşekkürler.İnternette benimde okuduğum kadarıyla istiyorlar,fakat eski ehliyeti yeniden çıkar sonra bir daha yenisini çıkar saçma geliyo sadece yeni ehliyet için dilekçe ile yırtarım diye düşünüyorum.

Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayıp bilgisini mutlaka verin. Diyelimki çalındı. Soygun, bombalama gibi bir olay sonrası suç mahaline bırakılır daha çok uğraşırsın. Ehliyetsiz yola çıkarsan bi şey olmaz. Ufak bi cezası var.
    Haklısınız dün vericektim aslında fakat o gün iş yoğunluğundan gidemedim bugün ilk işim kayıp bilgisi verip yeni ehliyet için başvuru yapmak olucak.

Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karakola kayıp beyanı verip daha sonra yeni ehliyetinizi çıkartmanız gerekiyor. Ehliyetiniz şu anda olmadığı için düzceye giderken herhangi bir uygulamaya girdiğinizde evrakınızı yanınızda bulundurmamaktan ceza yersiniz
    Teşekkürler bilgi için Yoldada çevirmezler diye tahmin ediyorum gittiğim güzergahta sadece 1 yere çevirme kuruyorlar oda şansıma artık.

Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gazete ilanı da gerekebilir. Bir araştırın.
    O baya önceden yapılıyormuş galiba şuan kalktı diye biliyorum.

Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayıp bildirimi yapın muhakkak cıkartmassanızda orda kayıt oldugu için her hangi bi cevirmede sorguladılarmı zaten ceza yazmazlar gibime geliyor gecmiş olsun
    Teşekkürler.Kayıp bildirimini Düzce'ye gidince yapıcam,ehliyetide ordan çıkarmayı düşünüyorum.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karakola boşuna gitmeyin. karakolda işlem yapmıyorlar. yapmanız gereken trafik tescil şubeye gidip ehliyetinizi kaybettiğinizi beyan edip yenisini çıkarmak.
    Bugün gidip başvuru yapıcam inşallah kısa sürede yeni ehliyeti alırız.Birde yeni ehliyeti almak için ''Şoför olur'' yani sağlık raporu 50 tl,biyometrik fotoğraf,birde emniyet için 15 tl yatırmam gerekiyormuş.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni ehliyet için 50 liraya sağlık raporu almaya gerek yok, aile hekiminizden gidin ücretsiz alın ben öğle yapıp aldım.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ehliyetin kimlik kartı yerinede geçer.. burda sorun araba sürmen değil. kimlik yerinede geçer diyorum gerisini sen hayal et burda örnekler yazıpda canını sıkmak keyfini kaçırmak istemem o yüzden kayıp ihparı verki yarın öbürgün bir şey çıkarsa elinde kapı gibi kayıp ihpar kağıdın olur kimse bir şey yapamaz..

burda sorun yeni ehliyet çıkarıp çıkartmaman değil o kadar ufak şeylere takılma..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski ehliyetlerin 2021 e kadar geçerlilik süresi var yüksek ihtimal 2021 dede bir uzatma daha çekerler 2026 ya kadar falan neyse..

şimdi başvursan 2026 da yeniliyceksin 2021 de başvursan 2031 de arada 5 sene fark olucak az değil.. birde çift masraf yapmamış olucaksın oda ayrı.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni ehliyet için 50 liraya sağlık raporu almaya gerek yok, aile hekiminizden gidin ücretsiz alın ben öğle yapıp aldım.
    Evet öyleymiş bende yeni öğrendim sağlık raporunu ücretsiz çıkardım fotoğraf ve bankaya parayı yatırdıktan sonra emniyete gidip teslim edicem.

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehliyetin kimlik kartı yerinede geçer.. burda sorun araba sürmen değil. kimlik yerinede geçer diyorum gerisini sen hayal et burda örnekler yazıpda canını sıkmak keyfini kaçırmak istemem o yüzden kayıp ihparı verki yarın öbürgün bir şey çıkarsa elinde kapı gibi kayıp ihpar kağıdın olur kimse bir şey yapamaz..

burda sorun yeni ehliyet çıkarıp çıkartmaman değil o kadar ufak şeylere takılma..
    Aynen abi haklısın biliyorum.Fakat bugünde gittim emniyete memur hiç kayıp ehliyet için dilekçe fln vermedi direk bu belgeleri al gel yeterli dedi.

eski ehliyetlerin 2021 e kadar geçerlilik süresi var yüksek ihtimal 2021 dede bir uzatma daha çekerler 2026 ya kadar falan neyse..

şimdi başvursan 2026 da yeniliyceksin 2021 de başvursan 2031 de arada 5 sene fark olucak az değil.. birde çift masraf yapmamış olucaksın oda ayrı.
    Evet eski ehliyetten çıkarsaydım 101 tl para ödeyecektim ve tekrar yenisini çıkarmak için 25 tl daha vericektim.Şimdi ehliyetimi 25 tl ye yenileyip 2026 ya kadar kullanıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sevindirici haber geldi.
    Serdivanda bir hayırsever vatandaş bulup karakola teslim etmiş cüzdanımı herşey tam olarak ucuz kurtardım ve ders oldu.
    Herkese teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok sevindim şimdi o zaman rahat rahat yazıyım moralin bozulmasın diye yazmadım. ehliyetini alanlar kötü niyetli olsa kredi kartından tutda kredi çekmekden tutda alım satıma kadar herşeyi yapabilirdi. o yüzden ehliyet kayıp ihparını verip gazeteyede kayıp ilanı vermen gerekirdi.

Allah göstermesin ilerde biryerden bir borç icra v.b gelirse elinde kapı gibi kayıp belgenle gazeteye verdiğin o ilan dururdu.

çok sevindim .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirip sonra buldururmuş
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sevindim şimdi o zaman rahat rahat yazıyım moralin bozulmasın diye yazmadım. ehliyetini alanlar kötü niyetli olsa kredi kartından tutda kredi çekmekden tutda alım satıma kadar herşeyi yapabilirdi. o yüzden ehliyet kayıp ihparını verip gazeteyede kayıp ilanı vermen gerekirdi.

Allah göstermesin ilerde biryerden bir borç icra v.b gelirse elinde kapı gibi kayıp belgenle gazeteye verdiğin o ilan dururdu.

çok sevindim .
    Allah razı olsun abi.Bende bu durumları biliyorum ve bir korku vardı dünden beri içimde,bugün karakoldan telefon gelince huzura erdim
    Bu olaydan sonra ülkemde ve memleketimde hala iyi insanlar olduğunuda görmüş oldum,kötü niyetli birinin eline geçse baya bir sıkıntıya sokabilirdi beni ama verilmiş sadakamız varmış

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirip sonra buldururmuş
    Teşekkürler,hakikaten öyle o yüzden şükür etmeye devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)