User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Audi a6 2.0tdi 140hp - Fluence 1.5dci 110hp edc - Punto evo 1.3 multijet

zyxtellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Audi a6 2.0tdi 140hp - Fluence 1.5dci 110hp edc - Punto evo 1.3 multijet

Öncelikle paylaştığım ilk videodur kusurlar olabilir, tamamen eğlencesine yapılmış denemelerdir zaten audi'yi süren çok yakın arkadaşımdır ondan yorumlarken saygılı yaklaşırsanız sevinirim. Fluence ve punto benim araçlarım, fluence ve audi tamamen stock, punto'da drecu yazılım ve egr iptali vardır 105 beygir civarı bir güçte olduğunu tahmin ediyoruz. Audi ve fluence denerken ilk 3-4 viteste audi biraz öne çıkıyor 4ün sonu 5te fluence geçmeye başlıyor, punto ile denemedede tam görüntü olmasada 3ün sonu gibi audi yetişiyor sonrasında 4ün ortalarında geçiyor.

https://youtu.be/_8Wwx0PG5d0

video linki: https://www.youtube.com/watch?v=_8Ww...ature=youtu.be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto dumanlı baya
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen gaza yüklenince duman atıyor ama halinden memnunuz çok şükür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen yazılım yaptırmalıyım maşallah puntoya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punto fazla dumanlı stage1'den fazlası var gibi

140lık a6 essek zaten bizde de vardı.2 ay falan durdu daha fazla dayanamadık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puntoda yazılım + egr iptali var 105 hp civarlarında olduğunu düşünüyoruz yazılımı soft değil pek, soft stage 1 dersek stage 2 gibi diyebiliriz kat iptalide yazın yaparım diye düşünüyorum şu muayeneyi gecelimde audi puntoyu geçiyor zaten 4un ortalarından sonra o da hacimden olsa gerek ama fluence la denemede sonuç tam tersi sürat arttıkça fluence geçiyor

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyifli denemeler olmuş. Fluence 1.5 110' luk mu?

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zyxtellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puntoda yazılım + egr iptali var 105 hp civarlarında olduğunu düşünüyoruz yazılımı soft değil pek, soft stage 1 dersek stage 2 gibi diyebiliriz kat iptalide yazın yaparım diye düşünüyorum şu muayeneyi gecelimde audi puntoyu geçiyor zaten 4un ortalarından sonra o da hacimden olsa gerek ama fluence la denemede sonuç tam tersi sürat arttıkça fluence geçiyor
    punto 70likmi-90lık mı
    kat.duruyorsa bu duman araç için pek saglıklı degil bence.105hp de kat.lı zor gibi.yakın olsan denemek isterdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyifli denemeler olmuş. Fluence 1.5 110' luk mu?
    Fluence 110luk edc otomatik vites

Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto 70likmi-90lık mı
    kat.duruyorsa bu duman araç için pek saglıklı degil bence.105hp de kat.lı zor gibi.yakın olsan denemek isterdim.
    Puntom orjinalde 75lik duman atması günlük kullanımda hemen hiç yok yalnızca gaza oturunca atıyor 105 hp olayına gelince bizim tahminimiz bu sonuçta dynoya çıkarmadık yakın olsak denerdik tabi kat iptalini muayeneden önce yapmak istemedim bir kaç ayı kaldı bitmesine muayeneden sonra iptal edeceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi kaç km de ? Bir sıkıntısı var kesin 2 lt araç ağır ağırda olsa yürümesi lazım. Stok fluance da gerçekten iyi giden bir araba.. Kazasız belasız kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi kaç km de ? Bir sıkıntısı var kesin 2 lt araç ağır ağırda olsa yürümesi lazım. Stok fluance da gerçekten iyi giden bir araba.. Kazasız belasız kullanın.
    Teşekkürler bu denediğimiz ilk audi değil ama videoya almak ilk kez aklımıza geldi bu araba mali musavirden çıkma bi ticarette ellerine geçti 200k civarı kilometrelerde ama komple elden geçti zaten arkadaşım motor ustası olduğundan arabayla ilgilendi gidişi iyi fluence ile bundan hariçte gerek multitronic gerek manuel audilerle denk geldim sonuç aşağı yukarı hep aynı oldu multitronic olan baştan sona geride kalıyor manueller başta one çıkıyor sonra geçiliyor

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten uzunda geçememiş olması garip geldi a6 nın
    -Fırat

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence audi de ciddi sıkıntılar mevcut aynı araca senelerdir biniyorum 110 luk fluance ye hele ki bide edc gibi berbat bir şanzımanl fluance ye geçilmesi baya enteresan normal şartlarda hiç tutunamaması lazım. Ben 136 lık astrayı çok geçiyorum a6 ile bana biraz enteresan geldi sonuçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten uzunda geçememiş olması garip geldi a6 nın
    Yani dışardan genel beklenti öyle oluyor ama ben ilk 140lık a6 denememdede o kasaya 140hp'nin çok bişey sunmayacağını biliyordum ve geçtim sonra bir kaç kez multitronicle denedik en son video alalım dedik bu araçta manuel vites ilk 3-4 vites öne atılsada 4'ün sonu gibi fluence geçiyor 200km'ye kadar bastık sonuç değişmedi dahada üst süratleride bilemiyorum yani geçermi geçmezmi.

Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence audi de ciddi sıkıntılar mevcut aynı araca senelerdir biniyorum 110 luk fluance ye hele ki bide edc gibi berbat bir şanzımanl fluance ye geçilmesi baya enteresan normal şartlarda hiç tutunamaması lazım. Ben 136 lık astrayı çok geçiyorum a6 ile bana biraz enteresan geldi sonuçlar
    Arkadaşım kelimelerini düzgün seç ben a6'yı geçtim diye *** attımmı kötü arabamı dedim, şurda dediğin lafa çocuklar inanmaz 136lık astrayı 140lık audi biraz yavaş geçsin kaldıki edc gibi berbat bir şanzıman dediğin şanzıman çift kavramalı gayet hızlı bir şanzıman sen sanırım bva renaultlarda kalmışsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140 lık manuel a6 ya bindiğimde gücüne göre performansı bana çok iyi gelmişti. bende de 105 hp lik megane vardı, performansları arasında uçurum vardiyebilirim. fluence a geçilmesi bana da enteresan geldi.

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani dışardan genel beklenti öyle oluyor ama ben ilk 140lık a6 denememdede o kasaya 140hp'nin çok bişey sunmayacağını biliyordum ve geçtim sonra bir kaç kez multitronicle denedik en son video alalım dedik bu araçta manuel vites ilk 3-4 vites öne atılsada 4'ün sonu gibi fluence geçiyor 200km'ye kadar bastık sonuç değişmedi dahada üst süratleride bilemiyorum yani geçermi geçmezmi.

Arkadaşım kelimelerini düzgün seç ben a6'yı geçtim diye *** attımmı kötü arabamı dedim, şurda dediğin lafa çocuklar inanmaz 136lık astrayı 140lık audi biraz yavaş geçsin kaldıki edc gibi berbat bir şanzıman dediğin şanzıman çift kavramalı gayet hızlı bir şanzıman sen sanırım bva renaultlarda kalmışsın.
    Kaç yaşındasın bir fikrim yok o yüzden daha usturuplu konuşayım seninle. Öncelikle sen geçmişsin a6 geçmiş fluance geçmiş hiç umrumda değil farkettiysen senin araban ile a6 nın sonucu ile hiç alakadar olmadım çünkü ilginç gelmedi fluance konusuna takıldm herkes gibi. A6 nın çok giden bir araba olduğunuda savunmuyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. 2. Si saçma sapan bir tavırla söylediğim şeye yalan muamelesi yapmışsın bir arabaya geçilip veya geçip tersini söylicek bir yapıya sahip değilim o yüzden saygılı olursan sevinirim. 3.süde cümlemin başına bence diye başlamışım bu kelimenin ne anlama geldiğini bildiğini düşünüyorum benim fikirlerim kimseyi alakadar etmez o şanzumanı severim sevmem vs. Neyse sanada diğer araçlarada kazasız belasız sürüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler bu denediğimiz ilk audi değil ama videoya almak ilk kez aklımıza geldi bu araba mali musavirden çıkma bi ticarette ellerine geçti 200k civarı kilometrelerde ama komple elden geçti zaten arkadaşım motor ustası olduğundan arabayla ilgilendi gidişi iyi fluence ile bundan hariçte gerek multitronic gerek manuel audilerle denk geldim sonuç aşağı yukarı hep aynı oldu multitronic olan baştan sona geride kalıyor manueller başta one çıkıyor sonra geçiliyor
    Fluance in birçok dizel arabaya göre iyi gittiğini bizzat biliyorum, o araçları söylemeyeyim kavga çıkar. Ama 200k daki bir arabada istediği kadar elden geçmiş olsun kurumdur şudur budur birşekilde biryerleri tıkalıdır illaki. Herşeyi çok çok iyi olsa max 5 boy hızlı olur ki. Bu fluance in iyi gittiği gerçeğini değiştirmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihdurutuna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaç yaşındasın bir fikrim yok o yüzden daha usturuplu konuşayım seninle. Öncelikle sen geçmişsin a6 geçmiş fluance geçmiş hiç umrumda değil farkettiysen senin araban ile a6 nın sonucu ile hiç alakadar olmadım çünkü ilginç gelmedi fluance konusuna takıldm herkes gibi. A6 nın çok giden bir araba olduğunuda savunmuyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. 2. Si saçma sapan bir tavırla söylediğim şeye yalan muamelesi yapmışsın bir arabaya geçilip veya geçip tersini söylicek bir yapıya sahip değilim o yüzden saygılı olursan sevinirim. 3.süde cümlemin başına bence diye başlamışım bu kelimenin ne anlama geldiğini bildiğini düşünüyorum benim fikirlerim kimseyi alakadar etmez o şanzumanı severim sevmem vs. Neyse sanada diğer araçlarada kazasız belasız sürüşler
    Bak kardeşim beni yanlış anlamanı istemem ama benim hayatta tahammül edemeyeceğim şeylerin biride saygısızlıktır üslubun yanlıştı onun için uyardım, fluence da benim aracım punto da, Allah kimseye kaza bela vermesin bu denediğim ilk audi a6 değil bundan farklı 3 4 araçla farklı zamanlarda denemelerim oldu sonuç hep aynıydı ha fluence a6 ya 50 boy fark atsın isterse bu ne onun fluence olduğunu değiştirir ne de a6nın kötü bir araç olduğunu gösterir denememizi videoya alıp sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu, diğer yorumda benimde fevri çıkışlarım olmuştur bunun içinde kusura bakma.

Fluance in birçok dizel arabaya göre iyi gittiğini bizzat biliyorum, o araçları söylemeyeyim kavga çıkar. Ama 200k daki bir arabada istediği kadar elden geçmiş olsun kurumdur şudur budur birşekilde biryerleri tıkalıdır illaki. Herşeyi çok çok iyi olsa max 5 boy hızlı olur ki. Bu fluance in iyi gittiği gerçeğini değiştirmez.
    Çok doğru yazmışsın fluence gerçekten o kasaya o motorla gayet iyi yürüyen bir araç aracın boş ağırlığı 1400kg pek hafif sayılmaz yani benim şimdiye kadar yüzümü hiç kara çıkarmadı burdan herşeyi geçtim gibi bişey çıkarılmasın denk araçlarla denemelerimi kastediyorum, audiye gelince elbetteki bi yıpranma payı vardır ama buna binen adam usta öyle bozuk arabayla basacak adam değil kaldıki bozuk olsa fluence ayırır giderdi benim araçların kmleri düşük fluence 63kda punto 58k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)