babaya telefon alma vakti geldi . kullandıgım 6 yı verecegim.
kullananlar hangisini tavsiye eder.
babaya telefon alma vakti geldi . kullandıgım 6 yı verecegim.
kullananlar hangisini tavsiye eder.
benim babam hala samsungun çelik kasa telefonun kullanıyor ameliyatla aldırıcam en son
s iyidir ikisinden biri seçilecekse s alın
Tabiki 6s arada A9 işlemci gibi kocaman bir fark var. +5 boy yapar en az)
6S PLUS bence amafiyatları araba parası
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bence direk 6S, babamda 6 Plus var babamın eli büyüktür onda bile çok abes duruyoTelefon dediğin küçük olmalı, 6 Plus yazın sıkıntı olur şortla falan.
6 PLUS kullanıyordum büyüklüğünden ve bir kere yamulup apple storedan birebir değişimden sonra telefondan soğuyup 6s aldım. 6S
Aynı ikilemde kaldık. 6S küçük gibi duruyor ama gayet yeterli büyüklüğü. Alt köşeden üst köşeye parmağım uzanmıyor öyle söylim. Şarjı daha uzun gidiyor diyorlar ama hemen hemen aynı gidiyormuş. Kesinlikle 6S.
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Biri golf 6 diğeri golf 7. Aynısı. O yüzden hangisi ucuzsa o, illa iphone gibi 1gb ramli bir cihaza para verilecekse tabi.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
6s için 6 yı satmaya değmez.7 yi bekleyin bence.
Edit geri gelsin yanlış anlamışım soruyu
6 veya 6s iyidir.Plus'ın kullanımı bana göre rahatsız edici.
Babadan babaya değişir. Benimki 4s kullanıyor memnun. Senin yerinde olsam 5S alırım. Fiyat daha uygun ve cepte daha iyi oluyor 6 lar fazla büyük gelir
Amerika'dan 6s Plus en güzeli olur
Yaklaşık 3-4 ay oldu 6s Plus kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
Bu cihaza alıştıktan sora zaten 6 veya 6s çok küçük gelecektir.
3 arkadaş aynı zamanda aldık ve sürekli cepte taşıyoruz telefonları şuana kadar her hangi bir bükülme veya yamulma durumu olmadı.
Drehmoment ist wichtig
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)