Bir haftadır araştırıyorum yaklaşık..
Dream ile Elegance arasında temizleri arasında yaklaşık 10.000 TL ye varan uçurum var.
Acaba fazla özellikler için 10.000 Tl verilirmi ? Sunroof ve Hız sabitleyici gibi..
Full almak mı Dream almakmı dersiniz?
Bir haftadır araştırıyorum yaklaşık..
Dream ile Elegance arasında temizleri arasında yaklaşık 10.000 TL ye varan uçurum var.
Acaba fazla özellikler için 10.000 Tl verilirmi ? Sunroof ve Hız sabitleyici gibi..
Full almak mı Dream almakmı dersiniz?
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Dream en boş paket, Elegance en üst paket. Civic zaten donanımsız bir araba, dream daha da boş oğlu boş bir araba. Sunroof önemli değilse sizin için premium bakabilirsiniz.
Not:Benim gözümde Elegance'ın fiyatı Dream olan kadar bile olmamalı.
Donanım bakımından seçim olacaksa Cıvıc zaten o paralara ne kadar doğru olur bilmiyorum,
ha görüntüsünü felan çok severim ama donanımda beklentiyi karşılamayabilir ( o paralara )
Eğer olacaksa evet sunroof başka bir hava katıyor +1 elegance derim
Ama başka öneri isterseniz Kıa Ceed alır dizeline yazılım çakar cıvıclere el sallarım![]()
Lpg li cıvıclerin az yaktığını biliyorum, fb7 elegance servis montajlı lpg kiti ile kayseri - istanbul yaptım, yakıt gerçekten çok iyi,
ama kore grubu dizeller emin olun orjinalinden , hem çok seri hem çok ekonomik. Kesinlikle gönlünüze göre davranın sadece fikir vermek istedim
Ha yazılım sonrası yakıt artmaz, aksine normal kullanımda düşüşe geçer, defalarca test edildi![]()
Abi kafanı karıştırayım diye değil inan, kesinlikle sevdiğin araba binmelisin o apayrı bi konu ama yerinde olsam diyorum sadece, düşünmeden i30 veya ceed alırdım..
Test etme imkanın varsa, mutlaka test et. Bu süreç çok berbat biliyorum kafa karışıklıkları, git geller vs. ama emin ol test et, ne kaybediceksin ki![]()
Eski kasalarda Dreamda Vsa yoktu bu yüzden Ya elegance yada premimum diyorduk eğer vsa var ise dreamda bakılabilir ama orta donanım preimum durumunuz kurtarıyorsa tavsiye ederim. Elegance'nin sunroof avantajı mevcut. Eğer yoksa lpg takılır mis gibi binilir![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
2015-2016larde elegance ile executive arasında ne fark var tam bilmiyorum da, 2012 yeni kasa civic elegance sahibiyim, bu arabaya boş denmesini kabul etmem. Koltuk ısıtma far park yağmur sensörleri, geri görüş kamerası, elektrikli kapanan yan aynalar, usb girişi, koltuk ısıtma 8 airbag(sanırım), mercekli xenon farlar, cruise sunroof vs
Gece gece celallendimunuttuklarım olabilir ama bu segmentte daha ne olsun
araç iyidir kötüdür bişi diyemem de "boş" diye de tanımlanamaz bence.
Bu arada bu araçların ikinci elde dolusu makbul. Satarken dreamler biraz yavaş gidiyor diye gözlemliyorum
Ben olsam lpg li accord alırdım. İlk post için ise cevabım bence en boş olanı al. Klima abs havayastığı varsa gerisi önemsiz bence.
aracın ilanı
Loading site please wait...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)