selamun aleyküm techtürkey sakinleri ;
Arkadaşlar daha önce araç yönelimiyle ilgili konu açmıştım ordan aldığım kararla tercihimi e34'ten yana kullanma kararı aldım .
Araştırma yaparken 320i ler'de denk geldi fakat sizlere'de bir danışayım dedim .
Bmw e34 520i 'ler 15-20 arası fiyatlarına göre Sunroff , Abs,Klima ,Deri Koltuk çok ideal 98 Doğan slx'e 15 binlira vermekten iyidir . Hem kalite , Konfor , Güvenlik , Aynı zamanda M50 6 silindir ayrıcalığı var .
e34 520i'lere bakarken 320i'lerde denk gelmiyor değil aralarında onlarda 20 binlira civarı . . .
Tahminimce 20 bin liralık e36'dan uzakdur diceksinizdirde ben size danışıp sizlerden duymak istedim .
Ve 1-2 haftadır araştıryorum e34 520i ler'de ;
Otomatik şanzıman'ları nasıldır .Baktım mı Cruise Control filan var bazılarında insanı etkiliyor .
Hangi modeller'de Kilit Diff vardır .Ve almışken kaç model , hangi özelliklere dikkat etmek gereklidir .
90-92 e34 M50 motorlarda Vanos yoktu sanırsam , Vanoslu mu Non-Vanos mu tecihen
Son olarak'ta Çevreniz'de Bana önerebiliceğiniz ;
Eş,Dost,Akraba e34 ve Abs,Sunroff,Kliması olanOBC duruma göre e36
Arkadaşlar Max. ayırabilicem limit 20 bin 520i için e36 şuan arka planda olduğu için kafama göre 520 bulamazsam olmadı 2-3 ay daha biriktiririz 320i alrızı. . .
Beni üzmeden seneye askere gidicem gidene kadar kullanabiliceğim, Etrafınızdaki bakımlı , Masrafsız araç varsa satılık önerirseniz'de sevinirim . Ufak tefek şeyler mutlaka olur .
Önemli olan ; Motor , Alt takım , Yürür .
Forumdan bir kaç arkadaş , abi öneride bulundular , sağolsunlar , dahada olursa sevinirim . . .
Göstericeğiniz ilgi ve alakaya şimdiden teşekkürler . . .
Herkese iyi forumlar . . .