Selam Beyler son vlog videomdan sonra bu tarzı da denemek istedim acaba hoşunuza gitti mi ? Her türlü yapıcı eleştiriye acığım fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum![]()
Selam Beyler son vlog videomdan sonra bu tarzı da denemek istedim acaba hoşunuza gitti mi ? Her türlü yapıcı eleştiriye acığım fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum![]()
Görkem'in MX5, "sürüş keyfini arttırmak için arabaya ne yapılmalı" sorusunun cevabıyken, Civic ES7 ise "sürüş zevki dışında arabaya ne yapılmalı" sorusunun cevabı olmuş. Ama şunu vurgulayayım, sonuçta arkadaşın kendi arabası, kendi zevkidir...
CRX ise zaten sadeliği ve asilliği ile efsane bir araç.
çok çok iyi olmuş hocam muhabbet olsun araçlarn sesi ve gazlama kısmı on numara. devam et böyle aman videosuz bırakma bizi tam gam takibindeyiz![]()
Her geçen gün geliştiriyorsunuz kendinizi.Mx 5 li arkadaş çok eğlenceli.Diğer videoda da izletmişti kendini.
Arabalar çok önemli değil,gelir geçer
Keyifli anlatımın,Güler yüzlü sunumun ve samimi tavrın yeter.
Birkez daha tebrik ederim Cevat, emeğine sağlık
Elinize sağlık, çok keyifli olmuş![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Güzel olmuş ben de beğendim, sadece bir kaç tane daha yolda giderken üçlü bir şekilde başka bir araçtan görüntüler aradı gözüm. Eline sağlık gittikçe güzelleşiyor çekimler de.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)