User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: BMW E34 520İ İstanbul BMW Expertiz,Usta,Servis H. K?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool BMW E34 520İ İstanbul BMW Expertiz,Usta,Servis H. K?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır e34 arayışın’da sona geldik. İlanlarda v.s baktım araştırdım sanırsam sonunda 1-2 tane Kondisyon + Fiyat eşitliğini buldum .
    Altta Nasipse Cuma günü görmeye gidicem aracın resimlerini attım ilandan düştü ,

Araç 92’M50 Vanossuz e34 520i Kırmızı Standart ; Abs,Sunroff ,Klima Yok sanırsam,Kumaş Koltuk , Ön iki cam otomatik , park sensörü demiş,aynalar elektrikli, Kararan dikiz aynası sanmıyorum . Varsada 6 Tuş obc 

Sahibiyle yaptığımız anlaşma Aracı gelip görüp olduğu gibi kabul edersen 14.000 TL
    Normal fiyatı 15 Bin , Herhangi bir servis veya expertize sokup A’dan Z’ye kontrol ettirir eksikleri çıkarsa (aracına çok güveniyor ) 15 Bin’den düşeriz 0 hata çıkarsa 15 Bin’e alırsın dedi.

Şimdi olduğu gibi kbl et 14 ‘e bana uymaz o ne kadar güvensede aracına , belki 0 hata var ama bana İst. Avrupa yakasında BMW’den anlıyan bilhassa e34 ‘den Kalitesi usta , servis veya Expertiz Firması lazım ( Komputest Görmek İstiyorum ) aracın fiyatı oldukça uygun sahibi yurt dışında gelicek satış verip dönmeyi planlıyor. Araç beylik düzünde

Acaba diyorum e34’den anlıyan bir abi,usta birisiyle gidip yerinde inceleyip sıkıntısı yoksa 14 e kabuluz servise gitmeye gerek yok mu desek ustayıda komşu abi v.s tanıtırız
    Usta baktı bunda baya bir sıkıntı var , adamında kabul ediceği yandaşlık olayı muhabbeti olmayan bir servise mi çeksek

Ama bana İst. Avrupa yakasında e34’ün dilinden anlıyan bir usta , servis,expertiz firması önerilerini bekliyorum . . .

Araç Resimleri ; Donanımı üstte yazdım , fiyatı uygun motorla , yürürde sıkıntı yoksa ii araç sahibi 1 yıldır kullanıyorum dedi. . .Nasipse Cuma uçakla gelicek gelmeden Arıcak.

Diğeri GaziAntep’te Üsteki araç cezp etmezse bunu düşünüyorum.

Tramer sistemi kullanma yetkisi olan bir arkadaş aracın son 3 yıldır aynı kişide ve plaka takıldığı tarih 2003’ten bu yana herhangi bir kazası olmadığını söyledi ; Araç dedeymiş rahmetli olunca oğluna kalmış kendinde e61 520i olduğu için sattığını Satıcının en yakın arkadaşı galerici olduğu iş burada sarpa sarıo arac ı iyi bir fiyata anlaştık , galerici tutturdu komisyon ‘da komisyon 250 TL extra istio

Araç 95’ e34 520i Koyu Yeşil Araç linki
    Abs,Klima,Sunroof,Ön iki cam Auto , Kumaş Koltuk, 17’ BMW jant temiz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3227728/detay/

Bu araç bana tam 1.200 Km Gönen/Balıkesir – Gaziantep Aracı alış fiyatı dışında git+sexpertiz+satış+gel = 1.000 TL
    Bir’de Gaziantepte bana yardımcı olıcak , gitmeden bir göz gezdiricek birileri lazım muhakkak forumda yardımcı olabilicek GaziAntepli abi yada arkadaşlar vardır .

Gelelim 94’ e34 520i Gri Full + Full Yürek yakan ,İlanlardaki tek İst. Araç fiyatı 26… ama abi bize bir fiyat verdi . Garantili
    Ceylen derisi elektirikli , ısıtmalı Recaro , 16 Tuş obc , Kilit diff , Abs,Klima,Sunroof , Harita ve Makyaj ışıklarını saymıyorum 4 cam auto v.s v.s 2001’den beri aynı plaka son 5 yıldır aynı kişide gözüküyor dedi tramerde arkadaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9904659/detay/

Üstteki 2 araç olmasa biraz daha bekleyip bu araç satılmaz kolay kolay abiyle son kez pazarlıga oturup bu aracımı alım yoksa direk bu aracımı alım

Bir'de ya kafayı sıyırcam , yada ön,me ilk gelen hurda v.s alıcam ne zor işmiş bu araba tercih etmek , heleki böyle nadir kalmış bir araç
    Şimdiden Yardımlarınız için Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Affınıza sığınarak üsttek resimleri ufak boyutlu eklemişi burdan düzeltip ekledim .
    URL=http://www.directupload.net][/URL]

İyi forumlar . . .

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bostancı Doğa BMW Ersin Kasar h-sonu yoğun oluyor ama h-içi ilgilenebilir

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yeşil ve gri için kaça anlaştığını yazmamışsın.

sana nasıl fikir verelim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın hocam bir an karasızlığa düştüm fakat burasını bir aile gibi görüyorum, bneimde zatne pek gizli ve saklım yoktur . Özür dileyerek . . .

Gaziantepteki Yeşil aracı ; 17.750 TL + 250 TL Aracı Satıcı (Galeri ) Komisyonu = 18.000 TL anlaştım + 1.000 TL Git + Satış + Gelmesi = 19.000 TL

Gri Olan araç ile ; 26... 'dan 25 'e düştü, Alıcıysan gel gör araç başında satış masrafıda düşeriz gibi demek istedi
    Yani ben 24.500 Gibi görüyorum .

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3ü arasında kaldıysanız bordo olanı alın bence. uygun aldığınız için 2-3 harcayıp bakımlarını yapar sorunsuz binersiniz.

araba temiz olursa ederinin 10% fazlası verilir, 2 katı verilmez. griyi bu nedenle eleyin bence.

antep de bin km yol, ben olsam elim boş dönme riskine girmezdim.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bölmek istemem ama yeni konu açmak istemedim bende, e30-e34-e36 için baktırabileceğimiz avrupa ve anadolu yakası için servis önerisi olan var mıdır?
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bordo olan donanımsız ve lpg sistemi baştan savma yapılmış , fiyat iyi ama doyurmaz sizi.

Antep'teki fena değil, 6 tuş obc'yi 16'ya çevirme maliyeti 250 lira civarı.Donanımı fena değil.
    m5 jant demesine bakmayın, e39 jantıdır ve bileziksiz oturmaz bile göbeğe.

İstanbul'dakinin donanımı - yolcu hava yastığının olmaması hariç- çok iyi, fiyat biraz yüksek ama motor ve şasi durumuna bakılmalı ve alınırsa o leylek jantlarından kurtarılmalı.

Asıl mesele her araç için şasi nasıl, kazası var mı... birinin siz gitmeden bakması/baktırması lazım.Motor kompresyon ölçümü, klima ve kalorifer sistemlerinin durumu, araçtaki arıza kayıtları incelenmeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu Yakası Usta olarak bmw ci çok sknti yok ; Doğa BMW, Etap oto metin usta var.
    Namı değer ama hiç yerini binmedim Kişiler ile Borusan Avrupa yakası sanirsam

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81451512/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08908809/detay
    Loading site please wait...

Bu araçları da listene almalısın bence 2.nci paylaştığım ilandaki araç gerçekten çok hoşuma gitti.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ECD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bostancı Doğa BMW Ersin Kasar h-sonu yoğun oluyor ama h-içi ilgilenebilir
    ben tavsiye etmıyorum bisiklet dahi götürmeyin

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tavsiye etmıyorum bisiklet dahi götürmeyin

Bir sorun mu yaşadınız özelden bilgi verir misiniz?

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gri olanı alma

Askar var Maslak'ta tavsiye ederim.

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e34 arayan bi tavsiyede bulunmak istedim. Emin ellerde olduğundan şüpheniz olmasın

Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz alıp dünyaları harcayıp yine de adam edemezseniz BMWden soğursunuz. Harcadığınız zaman da cabası. Temizliğe %10 fzla verilir anca demiş bir arkadaş. Temizlik, doluluk, en önemlisi de orijinallik göz önüne alınırsa 2 katı da verilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)