Herkese iyi günler.Olayın direk detayına geleyim ; İstanbul'dan bir araç satın aldım ve plaka değişikliği isteğinde bulundum.Noterde para farkını ödedim ve aracı istanbula getirdim.Poliçemi kestirdim,internetde plakamı tahsil ettim ve emniyete gittim.Dosyamı açtırdım ve yeni kayıta teslim ettim.Ertesi gün öğlen ruhsatı almak için tekrar emniyete gittim.Ruhsatı vermediler takılan evraklar kısmına gittim ve bana "Alıcı adına MTV ödemelerin güncelleştirmesi" ile ilgili notu geçici belgeme yazdılar verdiler bana.Bunun üstüne ostimdeki şubesi bulunan yeğenbeye gittim İstanbul'a fax atılması için.4-5 kez denemelere rağmen ne telefon,ne fax sürekli meşgul..Ve hattın çalışmadığı numaralarda mevcut.İnternetdeki mtv ödeme kısmında da ciddi şekilde mtv bilgileri gözükmüyor.Aracın önceki sahibinin yatırdığı bütün dekontlarda mevcut.. Sistemde gözüken vergi dairesi taşıtlar vergi dairesi ve telefon ümraniye'de olana kayıtlı.. Plaka değişeyim dedim ve şu an stres sıkıntı tavan.. Şu an ne yapmam lazım nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim..