User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: İstanbul taşıtlar vergi dairesi hakkında

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanbul taşıtlar vergi dairesi hakkında

Herkese iyi günler.Olayın direk detayına geleyim ; İstanbul'dan bir araç satın aldım ve plaka değişikliği isteğinde bulundum.Noterde para farkını ödedim ve aracı istanbula getirdim.Poliçemi kestirdim,internetde plakamı tahsil ettim ve emniyete gittim.Dosyamı açtırdım ve yeni kayıta teslim ettim.Ertesi gün öğlen ruhsatı almak için tekrar emniyete gittim.Ruhsatı vermediler takılan evraklar kısmına gittim ve bana "Alıcı adına MTV ödemelerin güncelleştirmesi" ile ilgili notu geçici belgeme yazdılar verdiler bana.Bunun üstüne ostimdeki şubesi bulunan yeğenbeye gittim İstanbul'a fax atılması için.4-5 kez denemelere rağmen ne telefon,ne fax sürekli meşgul..Ve hattın çalışmadığı numaralarda mevcut.İnternetdeki mtv ödeme kısmında da ciddi şekilde mtv bilgileri gözükmüyor.Aracın önceki sahibinin yatırdığı bütün dekontlarda mevcut.. Sistemde gözüken vergi dairesi taşıtlar vergi dairesi ve telefon ümraniye'de olana kayıtlı.. Plaka değişeyim dedim ve şu an stres sıkıntı tavan.. Şu an ne yapmam lazım nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu durumda noter satışı nasıl olmuş?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu durumda noter satışı nasıl olmuş?
    Orasıda ayrı muamma.. Aynı durumda olayı yaşayan arkadaşlarım noter satışla veya geçici belge ile başvuru yaparak çözdüler fakat ankaradan istanbul vergi dairesine ulaşmak çok sıkıntı imiş.. Bakalım bi tanıdığımdan rica ettim kağıdı teslim etmesi için umarım aksilik çıkmaz.. Normalde İstanbul'un 15 gün içinde de güncelleştirmeyi yapması gerekiyormuş.. Ama nerde..

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam tersi bizim başımıza geldi bizde ankara plakadan istanbula çevirdik sonrasında elimizdeki dekontlarla ümraniyeye gittik düzelttiler

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahat olun adana plakası bende istanbul yaptım vergi dairesinde şase no farklı çıkıyordu ödeyemiyordum korkmuştum change arabamı aldık nedir dedim ümraniye trafğe gittim hallettiler

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir dilekçe hazırlayın, gerekli evrakları falan, PTT ile APS yapın, 1 hafta içinde hallederler diye umuyorum.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam tersi bizim başımıza geldi bizde ankara plakadan istanbula çevirdik sonrasında elimizdeki dekontlarla ümraniyeye gittik düzelttiler
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahat olun adana plakası bende istanbul yaptım vergi dairesinde şase no farklı çıkıyordu ödeyemiyordum korkmuştum change arabamı aldık nedir dedim ümraniye trafğe gittim hallettiler
    çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Bakalım yarın çözülmezse bu yöntemleri deneyeceğim.

Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir dilekçe hazırlayın, gerekli evrakları falan, PTT ile APS yapın, 1 hafta içinde hallederler diye umuyorum.
    tavsiye için teşekkürler en aklıma yatan bu oldu,yarın bi sonuç alamazsam ilk işim ptt olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Bakalım yarın çözülmezse bu yöntemleri deneyeceğim.

tavsiye için teşekkürler en aklıma yatan bu oldu,yarın bi sonuç alamazsam ilk işim ptt olacak
    Aracım 34 plaka, vergisini düşürttürmek için dilekçe ve değer bildirim formunu hazırlayıp, ivedik şubesinden cuma günü Nakil Vasıtaları Vergi Dairesine APS yapmıştım, cumartesi kapalı oldukları için, ellerine pazartesi geçmişti, 1 hafta maksimum 2 hafta içinde hallederler mutlaka, giden postalar ile ilgileniyorlar, bizim Ankara'daki vergi dairelerinde kimsenin birşeyden anladığı yok.
    1994 Opel Astra F GSi

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İadeli taahhütlü yollaman hayrına olur. Evrak gelmedi, kayboldu, yan yattı çamura battı gibi bahaneleri ortadan kaldırmış olursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İadeli taahhütlü yollaman hayrına olur. Evrak gelmedi, kayboldu, yan yattı çamura battı gibi bahaneleri ortadan kaldırmış olursun.
    Evet o daha iyi olur, bende öyle gönderecektim, fakat PTT de ona uygun ambalaj kalmamıştı.
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım 34 plaka, vergisini düşürttürmek için dilekçe ve değer bildirim formunu hazırlayıp, ivedik şubesinden cuma günü Nakil Vasıtaları Vergi Dairesine APS yapmıştım, cumartesi kapalı oldukları için, ellerine pazartesi geçmişti, 1 hafta maksimum 2 hafta içinde hallederler mutlaka, giden postalar ile ilgileniyorlar, bizim Ankara'daki vergi dairelerinde kimsenin birşeyden anladığı yok.
    sorma hele işim gereği ostim vergi dairesi sık gidiyorum her gittğimde nasıl memur olmuşlar anlam veremiyorum.. ben fax çekeceksiniz diyorum kağıda bakıp hani bunun geçici belgede 06 yazmıyor diyorlar.. Sanırım benim için haftaya çözülmüş olacak.. Bi yandan ruhsatda yok, araç 34 plaka m a l u m ortam karışık çevirmelerde sıkıntı oluyor bana.. bir plaka değişeyim dedim keşke dedim resmen.. bidaha tövbe plaka değişmem o derece

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çözüldü mü sorun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çözüldü mü sorun ?
    dün bir tandığıma fax çektim h.içi elden ulaştıracak Sabahta kurumun fax'ını düşürdüm fax gönderdim ama ne derece kaale alacaklar merak ediyorum.. sanırım 10 gün daha sürecek işim..Gelişmeleri burdan yazacağım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)