User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Mondeo Mk1 Hakkında

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mondeo Mk1 Hakkında

Forumda detaylı arattım fakat bu araç hakkında pek işime yarar bilgi bulamadım. Bugün eş dost aracılığıyla 96 model mondeo mk1 sahibi olduk. Araç hakkında pek bilgim yok bilgi almak istiyorum.

Otomatik vites, vitesin sol tarafında e ve s harfleri var. Anladığım kadarıyla sport ve eko mod bunlar. Sporttayken yüksek devirde vites atıyor doğru mu ?

Dikkat edilmesi gereken bi yeri var mı ? Kronik sıkıntıları mevcut mu?

Teypin üstünde ufak bir ekran var. Üç solda üç sağda olmak üzere 6 tane tuşu var. Bunlar ne işe yarıyor kurcaladım ama bişey değişmedi.

Araç marşa basıldı hafifçe ilerlemeye başladığında rolanti yükseliyor düşüyor sanki gaz istiyor ama vurma yapıyor gibi bunun sebebi nedir? Park halindeykende bu mevcut istop edermiş gibi. Hızlanınca kesiyor

Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel arabalardir 99 yilina kadar silver top makina geldi kronik sikintisi yoktur yalniz maf sensoru bende hep bozuluyordu kronik diyemem kimseden duymadim daha. Rolantideki dengesizligi maf tan yapabilir lpg varsa hele sorun her zaman devam eder teypin ustundeki ekran yol bilgisayari ve menusu baya doludur ama sizin ki bozulmus sanirsam y.b ekranlarina aslinda kronik diyebiliriz cunku hepsinde ya bozuk yada murekkepi akmis oluyor

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok guzel arabalardir 99 yilina kadar silver top makina geldi kronik sikintisi yoktur yalniz maf sensoru bende hep bozuluyordu kronik diyemem kimseden duymadim daha. Rolantideki dengesizligi maf tan yapabilir lpg varsa hele sorun her zaman devam eder teypin ustundeki ekran yol bilgisayari ve menusu baya doludur ama sizin ki bozulmus sanirsam y.b ekranlarina aslinda kronik diyebiliriz cunku hepsinde ya bozuk yada murekkepi akmis oluyor
    Onur benim bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla egr'de olabilir, tıkanma olabilir. Yarın ilk iş sanayiye gidip egr temizliği eğer ilerleyen zamanlarda devam ederse egr iptaline gideceğim. Maf ve egr büyük ihtimal kurumlanmaya başladı. Araç lpgli acaba lpg söksem şu sarsılma, kendine kendine gaz verme gibi problem çözülür mü? Park halinde iki araç arasında çok büyük sıkıntı yaşayacağım gibi geliyor aniden gaz veriyor ileri atıyor kendini.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egr nin iptali cok kolay egr den yapacagini sanmiyorum direk araya kör conta koy derim ariza vs yakmaz.
    Once maf ardindan gaz kelebegine bak yaparsa bu ikisinde yapar bi bilgisayara baglayip ariza kodu okuyabilirsin en garantisi olur adapazarindasin sanirim ataturk sanayide elektrikci seyid usta var oglu var sahin istersen bi ugra adimi ver onlar sonuna kadar ilgilenirler seninle sorunu cozersiniz cok iyi esnaflardir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)