Şu başlıktaki ilanlara hak-ketten hayranlık vede üzüntü duyuyorum ya , gerçekten ev almak için insan canı gibi sevdiği arabasından vazgeçiyor , peki ne uğruna : 4 Duvar . Ne oldu ev aldım . Yargılamıyorum tabi hayat şartları , toplum baskısı , evlilik , eş dırdırı, babalık içgüdüsü. İyide o ev yine senin değil ki ,
ölene kadar kiralamış olmuyor musun ?
Bende çok çabaladım böyle olmaya ama olmuyor işte , tam ev alıcam ve ilanları açıyorum ; Bir Gülme Geliyor Tövbestt !! Ev ilanlarına bakıyorum ruhum sıkılıyor, için kararıyor. Araba ilanlarına bakıyorum içim ferahlıyor , gönlüm şenleniyor arkadaş

Zaten ev fiyatları : Ahırın bir tık üstü 250 Bin lira : Lan Yuhhhh ! diyorum ömür mü yeter bunu tamamlamaya . Geçen yıl yine öyle oldu , yıllarca birikimi koyduk, binek arabayı sattık, motoru sattık, biraz kredi çektim derken .. dediler ev al , ev al Baktım yine S2000 almışım

Ne yapayım ? bir s2000 ilanlarını açtım. birde ev ilanlarını , lan en kötü bu arabanın içinde uyuruz dedim , eşimde kabul etti sağ olsun

Gittik S2 aldık. Gerçi onun sonu hüsranla sonuçlandı, yanlış arkadaş seçimleri yüzünden. Ama içimde kalmadı, sağlık olsun.
Yani diyeceğim o ki herhalde bende ev olsa ben onuda satar araba alırdım. Benden bir ... olmaz !