valla helal olsun kardeşim sana, insanın boş saçma sapan sıradan hayatına bir farklılığının heleki tutkusunun olması ve bunun izinden ilerlemesi sadece takdir edilecek bir durum, seni samimiyetle tebrik ederim.
sınıf arkadaşlarımızdan 5-6 tanesi ne oldu bitti bilmiyorum açıkcası uçuk bir pozisyona vs sahip olan oldumu sanmıyorum ama bu bölümü seçmemdeki en büyük sebeb Komatsu firmasının o yıllardaki Türkiye genel müdürü bir aile dostumuzdurki sayesinde firmaya vede bu iş pazarına girdim.
örnek vereceğim birde gurur duyduğum bir sınıf arkadaşım vardı, adam çobanken dışardan kendi okuyarak idealist bir yapı ile ful çekip japonca seçmişti, herif gel sosisli ısmarlim dediğimde sosisli nedir abi demişti bana benden 3 yaş büyük olduğu halde.
işte o arkadaş Türkiye Toyota temsilcisi, sanırım duyduğum kadarıylada şimdi Daikin Adapazarında üst yönetici olmuş.
en son birkaç yıl önce hatır sormak için aradığumda sosisliyi öğrendinmi lan deiğimde lan ibne ben sabah kalvaltıda Rus havyarı yiyiyorum senin yılda kazandığını ayda kazanıyorum demişti