Arkadaşlar merhaba kardeşim aracıyla kaza yaptı araç da kasko yok 10000 tl kadar hasar var aracı o şekilde satmak istiyor izmir de hasarlı araç satışı yapabileğimiz tanıdık varmı detaylar için p.m den ulaşabilirsiniz teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba kardeşim aracıyla kaza yaptı araç da kasko yok 10000 tl kadar hasar var aracı o şekilde satmak istiyor izmir de hasarlı araç satışı yapabileğimiz tanıdık varmı detaylar için p.m den ulaşabilirsiniz teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Öncelikle geçmiş olsun.. Umarım kardeşiniz iyidir..
Araç marka modeli nedir? Ona göre tanıdığa danışacağım..
Bende arabamı pert ettim hiç esnaf arama kafanda rakam belirle sahibinden hasarlı araçlara ilan aç ama pazarlık payın yüksek olsun... Esnafın gelip 10 bin verdiği arabayı yine esnafa 15 e sattım...
Araç ne? Bilgi alalım.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Abi bilgimiz olsun
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Teşekkur ederım arkadaslar arac ınsıgnıa edıtıon 2011 benzınlı manuel foto ısteyen arkadslar p.m den maıl yazarlarsa ulastırırım .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
abi bana at watsuptan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
gönderdim kardeşim selamlar
arkadaşlar aracı verdim ilginize teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)