Rıfat Ünalan'ın gök mavi Mini Cooper S'i.
Orciari,Alta Performance,Defi ve Borla markalarıyla donatılmış eşsiz bir Mini.
Yeni çekimim
http://videos.streetfire.net/video/M...255_199758.htm
Rıfat Ünalan'ın gök mavi Mini Cooper S'i.
Orciari,Alta Performance,Defi ve Borla markalarıyla donatılmış eşsiz bir Mini.
Yeni çekimim
http://videos.streetfire.net/video/M...255_199758.htm
Çekimler çok güzel elina sağlık
Killing Time yıllar olmuştu dinlemeyeli çok güzel geldi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu adam işi biliyoeline sağlık kardeşim
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bi kaç kez karşılaşmıştık araçla reelde güzel bir araç ama bu videoda pek hareket yok foto slayt gibi olmuş ..
aynı otoparkta s2000 lerin çekimi daha güzeldi benceeline sağlık yinede .
Çok başarılı çok güzel ellerine sağlık ilk videolar ile kıyasladığımda gelişme farkını bariz bir şekilde anlıyoruz gerek kurgu gerek yönetimnice güzel videolara
![]()
Ellerine saglık kardesim güzel olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Gerçekten çok güzel tebrikler...
her zamanki gibi müthiş olmus ellerine sağlık yaratıcılığını iyi kullanıyorsun tebrikler..
Teşekkür ederim arkadaşlar.Bu çekim o kadar çok zor olduki;orada bulunan 3 kişi gayet neler çektiğimizi iyi biliyorTam çekim yapıyoruz dedik,tripod bozuldu.Eve geldim,aktarım yaparken ses kaydını yapmayı unuttuğumu gördüm
Görüntü vardı,ses yoktu
Ertesi gün gene aynı yerde çekim için toplandık.
Ama genede ortaya başarılı bir video çıkarmaya çalıştım.Evet,aksiyon çok az ama aksiyonluk bir gerekçede olmasını ben istemedim açıkçası.Aslında kafamda bambaşka bir senaryo yapmıştım.Kısa film tadında olcaktı ama her şey o aksilikler yüzünden unutuldu.Aracın görsel öğelerini ön plana çıkartmak tek amacım oldu.
Teşekkür ederim güzel değerlendirmeleriniz ve yorumlarınız için.İzleyen bütün herkese teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)