User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: E34 recaro koltuk hk.

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E34 recaro koltuk hk.

Arkadaşlar selam.Ön koltuklarımda zamanın verdiği hafif yıpranmalar var değiştirmeyi düşünüyorum.Bir kaç koltuk buldum.Merak ettiğim bir kaç husus var. Aracın koltuklarında airbag sensörleri var.Bu sensörler alınacak olan koltuklara takıla biliyormu? yada koltukla gelen birşeymi? Almam gereken recarolar illaki 95-96 modelden çıkmamı olmalı? Aracımdaki koltuklar menuel olduda elektrikli denk geldi (illaki elektrikli olucak diye bir şey yok manuelde olur) bu koltukların elektrik bağlantısı çekilmesi uğraştırırmı? extra birşey almakmı lazım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar.
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi koltuklarda airbag sensoru ,koltuğun fonksyionu tahminimaldigin koltukta airbag yoksa zaten sensoru bagliyamazsin bağlantı noktası bulamazsinda
    Alacağın koltukta airbag varsa uyumlu olacağını dusunuyorum Şöyle bir ihtimal çok dusuk çarpma anında savrulma vs de koltuktaki sensor sürücü airbag harete geçirebilir ama öndeki airbaglar darbe senserune bağlı diyebiliyorum

Alican koltuklar elektrikli ve senin eskiler manüel sistem diğer elektrikli koltuğa sahip sistem kopya edilir bnm elektrikli koltuklu bir e34 yok daha doğrusu hiç yok
    Isin ehli bir elektrikçi ona en iyi sistemli bir hattı cekicegi yeri bilir
    Koltuklar model uyumuna gore olacağını pek zannetmiyorum fakat bazı kızak farklılıklarını duydum ama e34 koltuğu herhangi bir model e uyucaktir diye dusunuyorum iyi forumlar . . .

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani alacağım koltuklarda sensör olmasımı lazım ? yoksa herhangi bir e34 recaro olurmu? şuan zaten sağ koltuk sensörü arıza veriyor bilgisayara bağlandığında.Tam net aydınlata bilecek yokmu günceli
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yeni alican koltukta sensor olması senin açından iii Güvenlik açısından anlican , senserune yoksa da sknti yok takican koltuklarda airbag yoksa o serserileri iptal edersin olur biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sensör farklı birşey, airbag farklı birşey.
    koltukta sensör olmuyor, sensör darbenin geldiği yerde oluyor airbagı tetikliyor.
    bi faydasıda olmaz zararrıda olmaz(tutupta onun orjinal yerine sensör hattını kimsenin çekeceğini sanmam).

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)