olay Sadece SQ değilki, Ovallerin SPL araçta SQ dan dahada çok yeri yok be kardeşim

, hayır ben yoğun bir şekilde Bass istiyorum diyen adam içinde yeri yok ha varsa arkada Pandizotda değil yeri bu seferde kapılara koyabilmek için derinlik mevzusu var haliyle Amerikan Tahoe Jeep sürmüyoruz
sıkıntı şu, her ne açıdan bakılırsa bakılsın Oval= yuvarlağa kıyasla çok daha erken distrisyon= sesi bozulmadan açamamak.
çok ama çokkk basit bir soru, Hertz,Focal,DLS,Morel bu markaları güzelce Google da yanına SPL yazarak bir tıklayın 1 tane bile Oval görebilecekmisiniz kendiniz görün.
bu adamlardan daha iyi bilmiyoruzdur herhalde değilmi?
buyrun özelliklede SPL için tasarlanmış Hertz serisi :
SPL Show Archives - HertzAudioVideo car audio system
SPL Monster Archives - HertzAudioVideo car audio system
SPL nin tavanı Focal serisi:
http://www.focal.com/en/utopia-be/51...055754046.html
açıkcası onuda geçtim biz nereden hangi yorumuyla konu sahibinin SPL hastası olduğunu çıkardıkki? etrafımda SQ odaklı 50kişi varsa bunun ancak 1-2 tanesi ciddi SPLci.
adam daha fazla bass duymak hissetmek istediğini belirtmiş vede yazısından apaçık belliki kullandığı sub daha %60 verimsiz.
açıkcası SPL meraklısı olsa bile oraya 4 oval takarakmı daha çok bass elde edersin yoksa sub için %120 daha çok rms ve daha kaliteli portlu bir kabindenmi deseler oval asla demezdim o kesin
4 adet oval deliler gibi arkasında hava litre isteyecek kalkıp birde pandizotda kapalı halde çalacam diyorsan artık yuh diyip bırakacam konuyu
eee peki bu açıkta bagajın içine çalan 4 adet oval sizce subwooferın içersinde çaldığı bu bagajda ne yapacak dersiniz? frekanslar birbirine ters çalacak ve birbirini iptal edecektir.
Ciddi bir şekilde bu konuda yazı dolu be arkadaşlar, uzman tecrübeli birkaç isimde Caraudiohifi.com sitemizde var Burak abimiz,Taner abimiz vs gidin onlardan birkaç bilgi edinin derim.
diyorum ya Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bu ürünler SQ nin krallarındada SPL nin krallarındada yoksa yeride yoktur demektir bana sorarsanız.