User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mikrodiskektomi ameliyatı olan var mı?

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mikrodiskektomi ameliyatı olan var mı?

Merhabalar,
    25 şubat tarihinde bel fıtığımdan dolayı mikrocerrahi tabir edilen mikrodiskektomi ameliyatı oldum. 1 ay içinde gündelik hayatıma dönebilecegim söylendi. İlk 20 gün araba kullanma dendi, bi kaç gündür araba kullanıyorum, dışarı cıkıp arkadaslarımla bulusuyorum oturup kalkıyorum okulda sunumum vs vardı. Dışarı çıktıgım gunlerde ciddi agrım oluyor, doğal mı? İnternette okuduklarımdan daha yavaş bir iyileşme süreci geçiriyorum sanki. Yarın doktorumla gorusecegim ama korkular sardı yaşayan bilir günler geceler haram oluyor. Tecrübesi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
    Hafif iş yapanlar 2 hafta sonra işine dönebilir yazmış mesela sitelerde, ağır iş yapanlar 3 hafta diyor. Benim şu an ne hafif ne ağır bi iş yapma imkanım yok kafayı yemek üzereyim.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit olsun: ameliyat oncesi son 1 hafta yürüyemiyordum bacak çekmesinden dolayı, çok şükür o illet geçti, simdi yuruyebiliyorum fakat durumlar böyle olup belimde hala agrı olunca cok korkuyor insan. Okuyan herkese de tavsiye edeyim saglıgınıza dikkat edin, hiç bişey yerine konmuyor...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende olacaktim , ya ameliyat ya kilo verceksin dedi. 130dan 114 e dustum 2,5 ayda halada devam ediyorum suan yok agri sizim. Bende 4 ay kadar evvel 1 ay yattim evde mahfoldum. Doktorunuzun iyi ve tam anlamiyla uzman oldundan eminmisiniz ? Agri olmamasi gerekiyor cunki, agriyi yapan atmis olan fitik cunki.fitik ortadan kalkinca agri olmuyor

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim benim gelmiş geçmiş olsun
    gelişmeleri takip edicem 1-2 doktora da biz soralım bakalım acil sifalar

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim bizim kuzende de bacak çekme vardı hafiften fizik tedaviyle kurtardı şimdilik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende olacaktim , ya ameliyat ya kilo verceksin dedi. 130dan 114 e dustum 2,5 ayda halada devam ediyorum suan yok agri sizim. Bende 4 ay kadar evvel 1 ay yattim evde mahfoldum. Doktorunuzun iyi ve tam anlamiyla uzman oldundan eminmisiniz ? Agri olmamasi gerekiyor cunki, agriyi yapan atmis olan fitik cunki.fitik ortadan kalkinca agri olmuyor
    Abi doktorum iyi onla ilgii problem yok inşallah, tecrübeli ve başarılı bir doktor. Bacaktaki problem direk ortadan kalktı zaten, ama toparlanma süresi bana göre uzun sürdü. Bunun için açtım konuyu.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim gelmiş geçmiş olsun
    gelişmeleri takip edicem 1-2 doktora da biz soralım bakalım acil sifalar
    Eyvallah kanka çok sagol
    Geçmiş olsun kardeşim bizim kuzende de bacak çekme vardı hafiften fizik tedaviyle kurtardı şimdilik.
    Size de geçmiş olsun, acil şifalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doktor ve masraflar konusunda biraz bilgi verebilir misin?

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    25 şubat tarihinde bel fıtığımdan dolayı mikrocerrahi tabir edilen mikrodiskektomi ameliyatı oldum. 1 ay içinde gündelik hayatıma dönebilecegim söylendi. İlk 20 gün araba kullanma dendi, bi kaç gündür araba kullanıyorum, dışarı cıkıp arkadaslarımla bulusuyorum oturup kalkıyorum okulda sunumum vs vardı. Dışarı çıktıgım gunlerde ciddi agrım oluyor, doğal mı? İnternette okuduklarımdan daha yavaş bir iyileşme süreci geçiriyorum sanki. Yarın doktorumla gorusecegim ama korkular sardı yaşayan bilir günler geceler haram oluyor. Tecrübesi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
    Hafif iş yapanlar 2 hafta sonra işine dönebilir yazmış mesela sitelerde, ağır iş yapanlar 3 hafta diyor. Benim şu an ne hafif ne ağır bi iş yapma imkanım yok kafayı yemek üzereyim.
    2005 yılında annem oldu mikro cerrahi ile belinden. 85 yılında 1. Ameliyattan sonra uzun süre sorunsuz devam ettik.

2005 te yanlış teşhis sonucu ayakta % 70 his kaybı olarak gittik. 6 ay brusela sandılar.

Neyse Cerrahpaşa da çok iyi bir dr'a ameliyat olduk. Nasip sanırım bizimki 15 gün sonra aynı bölgede farklı bir kıkırdak yapı sinire bası yaptı yine.

2. defa ameliyat olduk. Çok şükür şuan sorunu yok. Bel rahatsızlığın varsa hayatına dikkat edeceksin.

Dr'una da güveniyorsan şayet dediğinde çıkma. Geçmiş olsun, bel fıtığı şakaya gelir bir rahatsızlık değil maalesef.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2010 Yılında Martta aynı ameliyatı oldum süreç bence normal. 20 gün sonra bende evden çıkıp yürüyüşlere başlamıştım ama hava serindi bu sebeple ağrılarım olmuştu. Ankaranın iklimi sebebiyle dışarıda ağrılarının olması çok normal bence.

Ameliyat öncesi benimde durumum aynıydı bacağım tutmuyordu.

Ama asıl dikkat etmen gereken durum bundan sonra kilo almaman. Ben son 1 senede nmalesef 14 kilo aldım ve şuanda eski sıkıntılarım geri döndü. Sol bacak komple uyuşuk geziyorum. Acil bir şekilde kilo vermem gerekiyor.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun, ben 2009 da ameliyat oldum aynı yöntemle. Sana 1 ay süre vermişler bana 2 ay rapor vermişlerdi, geç olsun güç olmasın mantığı ile süreç gayet iyi. Yürürken, otururken, eğilirken kendine dikkat etmelisin. Egzersiz vermiş olmaları lazım onları kesin uygula. Bence seyrin normal ilerliyor, tabi kendine dikkat ediyorsan.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktor ve masraflar konusunda biraz bilgi verebilir misin?
    Doktorum Gazi Üniversitesi hastanesinde, ismini özelden yazıyorum. Hastanede 1250 lira gibi bir profesör farkı veriyorsunuz ameliyatı profesörün yapmasını istiyorsanız.
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 yılında annem oldu mikro cerrahi ile belinden. 85 yılında 1. Ameliyattan sonra uzun süre sorunsuz devam ettik.

2005 te yanlış teşhis sonucu ayakta % 70 his kaybı olarak gittik. 6 ay brusela sandılar.

Neyse Cerrahpaşa da çok iyi bir dr'a ameliyat olduk. Nasip sanırım bizimki 15 gün sonra aynı bölgede farklı bir kıkırdak yapı sinire bası yaptı yine.

2. defa ameliyat olduk. Çok şükür şuan sorunu yok. Bel rahatsızlığın varsa hayatına dikkat edeceksin.

Dr'una da güveniyorsan şayet dediğinde çıkma. Geçmiş olsun, bel fıtığı şakaya gelir bir rahatsızlık değil maalesef.
    Aynen dediğin gibi abi, annenize çok geçmiş olsun baya talihsiz olmuş. Ben de dedigim gibi işte durum. Ameliyat sonrası süreçleri anlatabilir misiniz?
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2010 Yılında Martta aynı ameliyatı oldum süreç bence normal. 20 gün sonra bende evden çıkıp yürüyüşlere başlamıştım ama hava serindi bu sebeple ağrılarım olmuştu. Ankaranın iklimi sebebiyle dışarıda ağrılarının olması çok normal bence.

Ameliyat öncesi benimde durumum aynıydı bacağım tutmuyordu.

Ama asıl dikkat etmen gereken durum bundan sonra kilo almaman. Ben son 1 senede nmalesef 14 kilo aldım ve şuanda eski sıkıntılarım geri döndü. Sol bacak komple uyuşuk geziyorum. Acil bir şekilde kilo vermem gerekiyor.
    Koray abi geçmiş olsun, benim boyum 2 metre, kilom 100dü ameliyat öncesinde. O kadar canım sıkıldı içim daraldı ki, 7-8 lokma ile kahvaltı yapar oldum ( ki eskiden 1 ekmek yiyen insandım) 1 ayda 11 kilo verdim sıkıntıdan bunalımdan. ne zaman iyileşicem korkusundan. sende ameliyat sonrası süreç nasıl ilerledi abi? süreç normal dedigin için soruyorum, bundan sonra neler olacak nasıl ilerleyecek?
    Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun, ben 2009 da ameliyat oldum aynı yöntemle. Sana 1 ay süre vermişler bana 2 ay rapor vermişlerdi, geç olsun güç olmasın mantığı ile süreç gayet iyi. Yürürken, otururken, eğilirken kendine dikkat etmelisin. Egzersiz vermiş olmaları lazım onları kesin uygula. Bence seyrin normal ilerliyor, tabi kendine dikkat ediyorsan.
    Abi kesinlikle ediyorum, yukarda belirttiğim gibi korkudan panikten bir bucuk ayda 11 kilo verdim. Egzersizleri de uyguluyorum, sürecin normal seyri nasıl biraz anlatabilir misiniz? mesela şu an dışarı ne kadar cıkablirim arkadaşlarımla bulusabilir miyim neler yapabilirim? bunları denedigim zaman agrılarım oluyor, internette okuyorum, masa başı iş yapanlar 2 hafta ağır iş yapanlar 3 haftada işe başlayabilir diyor, bana pek mumkun gelmedi bunları okuyup okuyup bunalıma girdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doktorun verdiği egzersizleri mutlaka yapmış olmanı ümit ediyorum Ben yapmadığım için sıkıntı çektim daha uzun sürdü iyileşme süresi. Kilona her zaman dikkat edeceksin zamanla herşey normale dönecek.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi birikimi olsun, ilerde ihtiyacı olan olursa Allah korusun, bilgilensin diye yazıyorum. İnternetteki sayfalara bakıp insan daha fazla şey arıyor kendimden biliyorum. Serüvenim yaklaşık 2.5 yıl once başladı. Bel agrılarım vardı ufak tefek. Önce tabi küçük çaplı düşünüyor insan, saglık ocakları şura bura derken film çekildi "bel düzleşmesi" dendi. Yüzme tavsiye ettiler kendine dikkat et dedi. Tabi ben bu tavsiyeyi aldıgımda 1 yıldır çekiyordum agrıları artık artmıştı.Daha sonra 2 ay kadar yüzdüm, çok değişen bişey olmadı.

Dedim başka bi doktor bulayım, daha önce annemin yaşadıkları geldi. Bel fıtığı rahatsızlığından neler cekti iyi biliyorum. Sert yerde yatması gerektiği için odalardan birinin kapısını söktük, salonun ortasına koyduk. Üstüne yorgan battaniye vs serdik. 3 aya yakın yattı orada. Çok şiddetli agrıları vardı, ben çok sukur onun kadar çekmedim ( doktorum vücudum buyuk oldugu ıcın omurga kanalımın buyuk oldugundan dolayı agrılarımın o kadar şiddetli olmadıgını soyledı). neyse şu an annem çok şükür daha iyi, hala ayak parmaklarında uyusukluk var, hiç rahat hareket edemiyor ama kaç doktor gezdirdiysem sakın ameliyat olmasın dediler. hepsi beyin cerrahı. halktan duyulan kulaktan dolma bilgiler degil yani, buna ameliyat çare olmaz dediler hep.

Neyse gelelim bana, beyin cerrahına gittim, bir MR istediler. Çektirdim, teknisyen tanıdıgımdı, MR çıkışı fıtık malesef dedi. Hadi len dedim kendi kendime, teknisyen bilmiyordur ne bilecek dedim. neyse MR ı goturdum beyin cerrahına, ilerlemiş fıtık var dedi, bu kadar süre nasıl dayandın vs muhabbeti oldu, tabi bu süreçte ben spor vs yaptım fitness basketbol derken yıpratmışım vücudu. ama bana da aynı şekilde dedi ki sakın ameliyat olma, eger biri ameliyat etmek isterse mutlaka ama mutlaka gel beni bul. bu yaşta ameliyatın tek kriteri "tuvaletini tutamaman" dedi. aldı beni bir korku... hemen fizik tedaviye başladım, 1 ay günde 1 saat gittim. abartısız soyluyorum hiç bir faydası olmadı. sıfır mı diyeceksiniz, sıfır...

Daha sonra tabi okula gidiyorum, iğrenç otesi sıralarda oturuyorum, her gun saatlerce ödevler yapıyorum derslere giriyorum sınavlara çalışıyorum. stajlarım oldu, gunde 10 saat hareketsiz masa başı oturdum, arabanın altına yattım tampon söktüm taktım far taktım sürekli araba yıkadım fitness a başlayıp beli güçlendireyim dedim... Demez olaydım. Başladım 3 ay cok duzenli gittim, bele yüklenmedim. agrılarımda değişim olmadı, son dönemlerde artmaya baslayınca bıraktım. Aradan bi 3 ay geçti. sürekli okuldayım yine, makine mühendisliği son sınıf çırpınmaları. SÜrekli masa başında 24 saat ders calısıyorum, eve geç gidiyorum çok az uyuyorum vs vs iğrenç bir dönem.

Bir sabah bi kalktım, sağ bacak iptal. Tek gecede oldu ne olduysa, anneme sordum hemen.. Gözleri doldu kadının, her şeyi anlamıştı. Benim da aynı böyle bir günde oldu dedi. Halbuki o ne benim gibi spor yaptı ne başka bişey. Oğretmen kendisi, sureklı okulda ayakta ders anlatıyor evde yemek yapıp bulaşık vs ev işleri. Onun da koşulları ağır tabi ki.. neyse durum boyle gelişti, gün içinde hemen tanıdıklar vasıtasıyla bi randevu buldum. Gittim MR istedi eski Mr çok eski oldugu için yenisi gerekiyordu. Yine acil ordan burdan tanıdık bulup MR a girdim aynı gece. Ertesi sabah sürpriz beni bekliyordu. Sabah gittim hemen doktora, "durumun ameliyatlık ama yaşın çok genç" dedi. Bu ***** cümle, sonraki süreçte yaklaşık 12 farklı beyin cerrahı tarafından daha söylendi. Ancak ufak tefek farklar vardı, biri dedi ki laser yöntem deneyelim. başta mantıklı geldi, öyle bir süreç ki, kim agzından ne kelime söylese hemen can kulagıyla dinleyip bir yorum yapıyorsunuz. aha bu neymiş dedim. Bu lazeri öneren doktor, daha yukarda bold yazdıgım "sakın ameliyat olma, gerekirse gel beni bul" diyen doktordu, onun için ayrı bi güvenim vardı. neyse tabi başka doktorlara gittim, ameliyat gerekli kaçışın ilerde problem yaratabilir dediler. Annem sürekli bak ben iyiyim, yine sırtüstü yat evde ilerde düzelir sakın ameliyat olma bıçak altına yatma bla bla bla... dedi. Okuldan bir arkadaşı var, çok çok sıkıntılar çekti, felç oldugunu sandılar kadın ameliyat olmadı şimdi nerdeyse koşup zıplayacak hiç problemi yok. Böyle durumlar çok kafa karıştırıyor bu süreçte, hiç bulaşmayın derim. yine annemin ısrarları üzerine masajla tedavi eden bi doktorla da gorustum aynı gün. Baktı inceledi vs vs. Senin durumun ameliyatlık, ben bunu tedavi edebilirim ama garanti veremem %100 dedi. Lazer de kesin çözüm olmaz kesin çözüm istiyorsan cerrahi müdahale gerekli dedi. Haydaa bu sefer kafam allak bullak oldu. Lasere çok alışmıştım...

Haydi bu sefer farklı doktor aradık, bir fizik tedavi uzmanı tanıdık vardı. Ona gittik annemle. Çok vakit kaybetme durumun çok ciddi üstte de 2 tane fıtıgın var ama alttaki çok ilerlemiş butun omurgayı kaplamış sinirlere çok baskı yapıyor dedi. Bu sefer iyice paranoya yaptım, gözlerim doldu hastanenin ortasına 2.01 100 kg adam, 1.65 lik annesinin omzuna yaslana yaslana arabaya topal topal gidiyor. Dedim böyle olmaz, çok ağırıma gitti Allah kimseye vermesin. S*** et dedim masaj falan bu iş ilerlemiş. Acil iyi bi doktor bulalım. Aslında lazer öneren doktora çok güveniyordum, hala da öyledir bilgisine tecrübesine çok saygı duyarım. Ama dedim farklı doktor görüşü iyidir, başka bir doktor buldum. Ona gittim bu sefer. Gazi ünv. hastanesinden bir profla görüştüm. "mikrocerrahi" şart dedi. O ne ola ki dememe gerek kalmadı, zira günlerdir 24 saat araştırıyorum. Hocam lazer tavsiye ettiler onla ilgili ne dersiniz dedim, lazer tedavi dedigin şey agrı kesici almak gibi kalıcı bir cozum değil ancak günü kurtarırsın deyince beyinde bir şeyler çark etti. Fiziki muayene etti, sağ bacakta güç kaybı saptadı. Oysa ki ben hissetmiyordum bir güç kaybı. Çok vakit kaybetme! diyince korkularım iyice arttı. neyse yine bi kaç kişiyle goruseyim dedim. Falan filan anladım ki ameliyat şart. hala annem olma şunu da görelim oyle de bi doktor varmış bu da çok iyiymiş diye diye kendini paraladı kurban oldugum..

Karar verdim, ameliyat için gün aldım. Para vs ödendi, varis çorapları giydim. Ameliyata girdim çıktım. Uyandırma odası dedikleri bir yer var, orada uyandırdı hemşire. Amk dedim bu ne, baya bildigin fena bir agrı var. İnternette yazılan edilen hikaye dedim. Baya agrıyor. İnternette çok hafif bir ameliyat oldugunu falan okudum, ulan dedim Allah vermesin hafif denen şekli buysa, millet neler çekmiş. neyse hastaneden çıktım, eve geldim ertesi gün. çok zor ve agrılı yürüyordum. ama yürüdükçe geçer dediler, hakkaten de yürüdükçe geçti.

şu an hiç ameliyat agrım yok, 10. günden itibaren küçük yürüyüşlere başladım.yavaş yavaş süreyi artırdım. 20 günden itibaren araba kullanmaya basladım.normal giidiyordu her şey. ama bir kaç gün okula gidip proje danışmanı hocamla gorusup bitirme projesi için yardım aldık. odasında çok oturduk 2-3 gün üstüste. Agrılarım oldu, eve gelip yatınca ertesi sabah geçmiş oluyordu. Geçtigimiz cuma günü (25.03.16) bitirme projemin sunumu vardı. orada uzun bi vakit ayakta durdum, ve oturdum. sonraki günler de arkadaşlık işte.. mangala vs gittik üstüste 2-3 gün. agrılarım oldu yine, sonunda dün gece kafamın içindeki milyon tane soru sonucu bu konuyu açtım. bugün sabahın korunde kalkıp doktoruma gittim. durumun normal ded, kademeli olarak dışarı çık dedi egzersizleri yap dedi. bacakta uzun süren agrı yoksa problem yok dedi. sinir hücreleri kendin yavaş toparlar dedi. 2-3 gün dinlen sonra çık, sonra yine dinlen dedi. yürüyüş yap dedi. fizik tedavi merkezine git dedi. çok korkuyorum bu durumdan, rahat ol dedi.

durum şimdilik böyle. hepinizden dua bekliyorum. sorularım oldukça yazarım, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim, benim bildiğim varsa aynı şekilde ben de cevaplarım. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama çeken bilir, fıtık olunca insan, inadına detaylı açıklama istiyor bilinmezlik çok kötü bişey Allah kimseye vermesin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktorun verdiği egzersizleri mutlaka yapmış olmanı ümit ediyorum Ben yapmadığım için sıkıntı çektim daha uzun sürdü iyileşme süresi. Kilona her zaman dikkat edeceksin zamanla herşey normale dönecek.
    yapıyorum abi, elimdeki verilen egzersizleri yapıyorum. fizik tedavi merkezi araştırıp oraya gidicem, onların verdikleri hareketlerle devam et dedi. dinlenirsem bir problem olmuyor zaten çok şükür. ama 1 ayda gunluk yaşantıya dönülür dendiği için kıllandım. öyle kolay kolay dönülür sandım, olmuyormuş...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bacakta da çekme vardı. 2 3 hafta egzersizleri yaptım doktorun verdiği, geçti ama bırakınca tekrar geldi. Havuza başlayacağım en iyi egzersiz o diyor. Ne kadar pis şey varsa sanki çekiyoruz üstümüze üstümüze...
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıyorum abi, elimdeki verilen egzersizleri yapıyorum. fizik tedavi merkezi araştırıp oraya gidicem, onların verdikleri hareketlerle devam et dedi. dinlenirsem bir problem olmuyor zaten çok şükür. ama 1 ayda gunluk yaşantıya dönülür dendiği için kıllandım. öyle kolay kolay dönülür sandım, olmuyormuş...
    Dönüş kısmı aslında tamamen kişinin kendisi ile alakalı. Senin güçlü olman ve kendini motive etmen gerekiyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @XoR abi 14 kilo ne evlilik yaramış
    1881 - 193

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığın uzun metni okudum, benzer süreçleri yaşadığımız için neler çektiğini çok çok iyi anlayabiliyorum.

Bizde yanlış teşhis koydular ve yanlış tedavi yaptılar. Burada yılların dr'u ki tanınmışta bir adam. Art niyetli olmadığını bildiğimiz için ses etmedik.

6 ay yattı annem. Sol ayak his kaybı %90. Hareket etmeyen ayak kasları dönmüş balon gibi oldu o süreçte.

Çapaya gittik orada assitan mr'ı görür görmez size ameliyat günü vermediler mi dedi. Mr da burada çekildi tedavimizi yapan dr da gördü ama teşhis koyamadı.

Neyse yaşın küçük ama vücüdun inanıyorum ki çok daha çabuk toplar kendini. Tekrar etmemesi için dikkat etmen lazım.

Bizimki tane kavanozu yanlış kaldırdı diye neler çekti. Allah şifa versin, geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @XoR abi 14 kilo ne evlilik yaramış
    Alkol cips ve kuruyemiş'den aldım kiloyu evlilikle alakası yok aslında düzenli olarak spor yapıyordum onuda bırakınca olduk yağ tulumu malesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)