Arkadaşlar 2011 punto evo aracım var arabamda yazılım + egr iptali var yazılımı dumanlı dynoya çıkarmadık ama tahmini max 105hp kadar olduğunu düşünmekteyiz kat üzerinde herşey stock hava filtresi dahi yok, mayıstaki muayeneden sonra arabayı yüklemek istiyorum ama pek bir argüman bulamadım turbo büyütmeyi de düşünüyorum, büyük intercooler gerekirmi yani bu arabam ilk modifiye tecrübem oluyor aynı zamanda, ondan yardıma ihtiyacım var, nasıl bir yol izleyim, ilk neler yapayım, sonra mesela kat iptali yapsak, dp, filtre, büyük turbo vs kaç hp'leri alırız ben günlük kulanıyorum aracımı tabi buna uygun olarak, birde en önemlisi maliyet nerelerde olur bunla ilgili bir kaç yerle görüşmeyi denedim gün içerisinde ama ulaşamadım bende sizlere de bir sorayım dedim yer önerilerine de açığım İstanbul olursa daha iyi olur, birde bu sprint booster olayına girsem mi yararlımıdır bir zararı varmıdır elektronik gaz kelebeği olduğundan gecikme yaşanıyor, ani hızlanma tepkileri iyileşirmi şimdiden teşekkürler.