Merhaba arkadaslar.
Bugün aracım park halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybeden bi genc arkadas geldi sol ön camurlugun ordan 207 aracıma vurdu.Daha sonrasında yandaki yemek sanayinin duvarınada vurdugu icin polis falan tutanagı direk polis tuttu.Bende sigortamın yol yardımı ile aracımı Dayımın kaporta dükyanına cektirdim.
Çamurluk kesin değişicek,tampon tamire gidebiliyormus ama ben değişmesi taraftarıyım.Dayımla görüştükten sonra hepsini orjinal istiyorum dememe rağmen oda güldü orası sansına dedi yan yanayide getirebilirler eş değer ibaresi var sigortalarda artık dedi.Sigorta firmasının anlaşmalı firmasına bağlı dedi. Kimi aracta hepsi orjinal geliyor kimisinde bazısı yan sanayide gelebiliyor dedi.İçim içimi kemirdi zaten bi kac kişide abi servise cekseydin dedim ama büyüklerimden bi kac kişinin basına gelmiş servistede ekspertiz ne malzeme getirirse onu takıyorlarmış.yani demek istedigim yan sanayide kulllanılabiliyormus. alla alla dedim bende. kafamda deli sorular misali girdim nete baktım eski tariflerde milletin basına gelmiş evet.
Sonuc itibari ile basına gelen yada mevzuatı bilen varsa bi kac yorum yaparsa sevinirim.Şimdi işim tamamen şansamı kaldı yani? arac 2008 model oldugu icin ekspertize orjinal konusunda herhangi bi yaptırımımız olabilirmi? yada servistede olsun dayımın firmasındada olsun ekspertiz ne getirirse ona tav mı olmak zorundayız.
Birde değer kaybı icin ne yapmalıyım?