Aracımın bir kaç konusu daha vardı belki görenler olmuştur ama ben tekrardan belirtmek istiyorum, aracım 2011 model 59 bin kilometrede yaklaşık 5-6 bin kilometredir yazılım ve yazılımsal egr iptaliyle kullanıyorum, arabamı biraz daha gıdıklamak istiyorum ama bilgim pek yok bu konuda, örneğin kat iptali düşünüyorum ama nasıl yapılır bilemiyorum işin kötü yanı burda ki ustalarda pek bilgili değil yani iptal eder ama mesela maksimum performans için farklı bir şey daha yapmak gerekiyordur bilmez, kara düzen çalışır ondan benim bilgi vermem gerekiyor, sonra mesela muhtemelen araba arıza ışığı yakar onu nasıl götürebiliriz motor korumaya falan alırmı, yazılımı güncellemek gerekirmi, şuanki hali dumanlı araba 3000-4500 devir arasında maksimumunu veriyor yani hissiyat olarak öyle, hava filtresi oem kullanıyorum farklı bişeyler yapayımmı ben işin ses kısmında değilim performans olarak istiyorum, aslında ilk yaptırdığımda yazılım yeterli geliyordu fakat şimdilerde yetersiz gibi bunda katalizörün etkisi olabilirmi yani kurum falan bağlayıp çekiş kaybı yapmış olabilirmi, hybrid turboda düşünüyorum zaten ama o ikinci etapta, ilk olarak kat iptali ve sizin önereceğiniz diğer şeyleri yapmayı düşünüyorum ondan yardımlarınızı bekliyorum arabamda yazılım ve egr iptalinden başka hiçbir şey yok şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.