Beyler Arabayı Boyaya Sokucam, Daha Önce Typer'ı Boyattığım Kod NH-0 Championship white.. Gittim aynı rengi bastırdım 1 kat attık Araba değişik bi renk aldı
Çıkan Renk bu..
İstediğim renk bu nası olcak bu iş :/
Beyler Arabayı Boyaya Sokucam, Daha Önce Typer'ı Boyattığım Kod NH-0 Championship white.. Gittim aynı rengi bastırdım 1 kat attık Araba değişik bi renk aldı
Çıkan Renk bu..
İstediğim renk bu nası olcak bu iş :/
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
3 Farklı Boyacı'dan Barzac Marka yaptırdık hepsi de aynı renkte çıktı.. 1 kat attık sonrasında hiç beklediğimiz gibi olmadı.. Kod mu yanlış diye bakıyorum yok, doğru..
565 de daha koyu çıkıyo bu gün ona da baktım
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Açıkçası bana göre Championship White tam olarak beyaz değil, sarımtrak bir beyaz duruyor. Ama bu kadar bariz fark olması da ilginç.
Sizin istediğiniz renk bej araba beyaz. Boya markası mağduru olmayın
Coğrafya kaderdir
Renk için "Aynı" diyen arkadaşlar da var bariz ton farkı var diyende.. 1 kat astar boyası attık bunu çözemedim bi türlü
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
boyacıların terazilerinden kaynaklanıyor. terazi ayarı bozuksa farkli şeyler çıkar ortaya. boya kardırmadan önce terazi ayarlarının doğru olup olmadığı netleştirin.
Terazide Bi Sıkıntı Yoktu Özellikle Başında Durdum.. Belki Boyada da Bişey Yoktur da Gözüme Krem geldi renk çözemedim bi türlü
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
terazi sıkıntı olup olmadığı üzerine tam net ağırlık (kütle) koyup anlarsın. çalışıyo olması ayarının düzgün olduğunu göstermez. kalibrasyonu bozuksa üzerine boyayı damlatırken farklı ton çıkar ortaya. yani bilgisayarda 10 gr siyah der. ama boyacının terazisi eksik tartıyosa 10 gr göre kadar üzerine fazladan 3-4 gr daha damlatır. buda değişik renk çıkartır ortaya.
Tamam işte onu kontrol edip öyle yaptık boyayı zaten bizde.. gene de şüphelendim bi daha bi gidiyim bakıyım
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
terazinin üzerine ne koydunuzki doğru tarttığından emin olabildin ?
bence renkte bir problem yok , üstteki hondanın rengi gibi sperm white oldu sandım fakat renk tutumuş gibi yüklediğiniz resimlerde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)