Arkadaşlar sıcağı sıcağına paylaşmak istiyorum bu ara bu yöntem baya revaçtaymış lütfen dikkatli olalım
Öncelikle Arayan Numara 0850 222 1 900 Finansbankın Kobi Bankacılığı Numarası YAda 0850 222 0 900 Normal Bankacılık Numarası beni kobi bankacılığına ait numaradan aradılar
-Finansbank Çağrı merkezinden arıyoruz şüpeli işlem biriminden Serkan UR ile mi görüşüyoruz
-Evet Benim
-Kartınızla İlgili şüpeli işlem mevcut şu an onayda işlemi siz mi gerçekleştirdiniz.
-Hangi Karttan bahsediyoruz şirket kartımı acaba
-Şirketlerimizden birinin ismini söylüyor
-Hayır işlemi ben yapmadım yetgili arkdaşla bir görüşeyim
dedim ve işlemi bizim tarafımızdan kimsenin yapmadığını teyid ettim.işlemleri bizim yapmadığımızı söyledim
bunun üstüne kart numaramızın ilk 8 hanesini söyleyerek bu kartı elinze alırmısınız güvenlik için birkaç soru sorucam dedi.
burdan sonrasını özet geçiyorum güvenlik nedeni ile sorduğu sorular kart bilgilerini almaya yönelikti bir kısmının tamamını istedi verdim fakat güvenlik numarasının tamamını istemedi güvenlik nedeni ileymiş(Sanırım güven vermek için böyle yapıyorlar)
daha sonra telefonuma bir mesaj geleceğini söyledi mesajı sadece benimle paylaşın lütfen dedi.Mesaj gelmedi,Bunun üstüne sorun var güvenlik teyidi yapıp numarayı kontrol etmeliyim dedi ve kartın güvenlik numarasının son 2 hanesinbi söylermisiniz dedi.Bu bir önceki aşamada benden istemediği numaraydı ve burda artık tereddüt etmeye başladım.
-Hanfendi siz benden bütün bilgileri istiyorsunuz bu konuda tereddütlerim var bankaya gidip halledeyim ben bunu
-Efendim aradığım numara Bankamızın numarası kartınızın üstündeki numarayla karşılaştırabilirsiniz.Zaten tüm bilgileriniz bizde mevcut Şu anda işlemleri iptal etmessek mağdur olacaksınız vs vs vs..
-Kusura bakmayın ben bu bilgileri vermek istemiyorum madem tüm bilgiler sizde mevcut lütfen bendne bunları istemeden iptal edin dedim.
-Ozaman sizi mesaj sistemine bağlıyorum tuşlayın lütfen dedi
Herhangi biryere bağlamadı bekledi muhtemelen o sıra tuşlasam ekranında görecekti.
Ben bankama gidiyorum burdan işlem yapmak istemiyorum dedim.
Biraz daha dil döktükten sonra siz bilirsiniz dedi kapattı.
Konuşmanın bir bölümünde çekimleri sordum küsüratlı toplamda 4-5 bin civarı 3 çekimden bahsetti.İnsan ister istemez geriliyor ve panikliyor bu şerefsizler de bu durumdan faydalanıp konuşturuyor..
Arkasından Temsilcimi aradım bu sıra böyle dolandırıcılıklar oluyor çağrı merkezi kayıp çalıntı karttan iptal ettirin isterseniz dedi.
Zaten kartın bilgilerinin çoğunu vermiştim son kalanı da deneyerek bulabilirlerdi.Müşteri hizmetlerini arayıp bütün kartları iptal ettirdim.
Arkadaşlar bu durumlarda inanın sağlıklı düşünmek zor oluyor bu dolandırıcılığa düşmememin ve fark etmemin en büyük nedeni bilinç altıma
"Hiçbir Banka Personeli sizden kart bilgilerinizin tamamını istemez!" bilgilendirmeleri oldu.Ama açık söyleyeyim böyle ne olduğu belli yazarken şurdan da anlaşılır burdan belli diye yorumlanmasın konuşurken öyle güzel yönetiyorlar ki görüşmeyi uyanmak çok güç...
Bu konuda Farkındalık Önemli.Birçok bilgi veriliyor görüşme içerisinde güven sağlanıyor.Dikkat Edelim Lütfen