User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2015 Forza (Yeni Yol Arkadaşım)

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2015 Forza (Yeni Yol Arkadaşım)

Selamlar

Yaz ayının gelmesiyle çekilemeyen trafik çilesine çözüm olarak motor alma niyetimi sonuçlandırdım
    msx ile başlayan maceramı bu yaz 250 cc ye çıkartırım düşüncesindeydim.Özellikle tipinden ve çift silindir oluşundan dolayı R25 alacaktım
    MT-25 R-25 kafalar çorba derken ben bu motorla karşıya da geçerim diye düşünüp İstanbul trafiğinde dikkat unsurunu çok dağıtmamak adına otomatik bir motora geçmeye niyetlendim

Saolsun forumdan bir çok arkadaşımın yardımı fikir alışverişi sayesinde nihayi kararı Forzadan yana kullandık
    henüz 200 Km kadar yaptım ve çok memnun olduğumu belirtebilirim

Biraz daha motora alıştığımda Anadolu-Avrupa arası da kullanmayı düşünüyorum.Kendimce eksik olarak gördüğüm SELÇUK sele ve büyük GIVI tur camı

Bu arada motorun tadını alan kuzenim de hemen bir Forza aldı birlikte takılıyoruz

Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kazasız belasız. 6 yaşımdan 15 yaşıma kadar motor tepesindeydim bu hafta motora geri dönüş yapacağım.
    Bu yaz kullanmalık olarak duke 125 alacaktım ama satacağım ve değiştireceğim için en uygunundan mondial x treme 200cc alacağım azıcık yol dışına da çıkarım bari

MT- 25 ya da 390 duke düşünüyordum mt 25 i tercih etmeme sebebi nedir sadece otomatik olsun diye mi?
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız. 6 yaşımdan 15 yaşıma kadar motor tepesindeydim bu hafta motora geri dönüş yapacağım.
    Bu yaz kullanmalık olarak duke 125 alacaktım ama satacağım ve değiştireceğim için en uygunundan mondial x treme 200cc alacağım azıcık yol dışına da çıkarım bari

MT- 25 ya da 390 duke düşünüyordum mt 25 i tercih etmeme sebebi nedir sadece otomatik olsun diye mi?
    evet kardeşim otomatik olmadığından dolayı direk eledik mt ve r25i
    aslında fuarda ilk girişte MT den daha kaslı duran çiftsilindir bir alet vardı.benelli mi dicemm yoksa öyle bişeylerdi çok anlamam yanlış yönlendirmim ona kaymıştım mt ile kıyaslayınca ama iş otomatiğe dönünce bu oldu

küçükken bende her yaz kullanırdım dedemin motorunu çok uzun zamandır binmiyordum yeni yeni aktifim diyebilirim.çok zevkli çok pratik çok kolay ve tüm bu çoklardan daha çok tehlikeli.sen nekadar akıllı usluda gitsen piyasadaki kebapçı kurye vs diye tabir edilen motorcuların fevri ve kötü davranışının cezasını motor kullandığın için çekiyorsun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun bence dogru bı karar vermıssın gule gule kullanın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)