Biri bana aciklayabilir mi nedir bu arabacilik?
Yeni bir meslek mi yoksa?
Nasil arabaci oluruz?
Yoksa hepimiz birer arabacimiyiz![]()
Biri bana aciklayabilir mi nedir bu arabacilik?
Yeni bir meslek mi yoksa?
Nasil arabaci oluruz?
Yoksa hepimiz birer arabacimiyiz![]()
Tam olark budur :
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ben kullandım bu tabiri en son galiba forumdakendimce sebebiyle açıklayayım
araba meraklısı, sevdalısı anlamında kullandım ben gerçek anlamını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Babamdan duyduğum bir kelimeydi
Mesaj düzeltmeyi bulamadım ı yüzden böyle devam edeceğim özür dilerimdediğim gibi babamdan duyduğum bir kelimeydi... yaş eski olunca demek ki yakıştırmalar da eski oluyor. Bana sürekli arabacı oldun sen, arabacı aşağı arabacı yukarı diye kendince fırça attığı için benim de aklıma kelime öyle kazınmış.Eğer yanlış bir kullanım olduğunu bilsem kullanmadım. Bu arada herkese günaydın
![]()
Arabaciiidir o arabacı olsa duramaz.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Dar paça pantolon altına kalın sayılabilecek bir spor ayakkabı giyiyorsun sonra ayakları topuktan birleştirip aralarında 90 derece açıyla duruyorsun. Tabi bu sırada eller göğüs hizasında ve bir tespihle birleşmiş oluyor. Hafif kambur bir duruş. Tüm pozlarını böyle veriyorsun
Evet sanırım arabcılığın birinci kuralı yukarıda anlatmaya çalıştığım duruş. Sebebini bilen var mı?
çok takılmamak lazım düz mantık motor kullanana motorcuysa araba kullanan arabacıdır![]()
benim için arabacılık farzetki bu aşkı hiç yaşamadık diyebilmektir![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Arabacilik 3 tekeri yere basan cismi alip 4 tane replika jant ile yere tuturmaya calisip, boyacinin en kullaninlamayan Pelinsu rengi ile boyayip halka ittirme rezimidir. Halk bunu sever, halk buna bayilir.
TR - B13
10 liraya pert civic,306,106 alip maksimum bin lira harcayip 25 liraya millete cakozlamaktir arabacilik,
Genelde bu kisiler derin icgudulere ve hissiyatlara sahip olup aksesuar olarak ABARTI egzoz eksozt veya kullanirlar,ama onlar icin bu tarz aksesuarlar VAREXtir,aksi iddia edilemez,edilirse bicaklar cekilir,sopalar konusur.
Araclarin karakterinde degiskenlik felsefesi hakimdir, faydacilik ikinci plandadir ( bakiniz : onu basik **** kalkik,bir nevi asilik)
Ergonomik spoiler kullanimi oldukca yaygindir, cunku bu aksesuarin araci daha ileriye goturdugu iddia edilir ( kalkik SUPUğun spoiler)
Genc bireylerin destegini almak, ''Kralsin baba, Yuru be dayi, Ottursene arabayi abi'' gibi bir takim komplimanlar duymak onlar icin gurur kaynagidir.Bu yuzden son surat makas atmak onlar icin bir govde gosterisidir. Yay kesmek helal basikliktir, air ise caiz degildir, ne o oyle pist tist.Delikanli adami bozar.
Ve son olarak ;
''Surtmuyorsa sikinti vardir babo''..
Gırış:
1) aracın marka modelıne uygun servıs plakalığı (Çıftkurtlar & Borusan) + app plaka
2) 'yerlan1' tabırıyle aracı basma
3) offsetlı jant (tavsıye edılen derınlık; sıgara paketı gırecek kadar)
4) kamber (lastıklerın yarısı yere değmeyecek şekılde)
5) egzoz (sağa yada sola yamuk)
Gelışme:
1) arac ıle ılgılenırken çekılmış foto (tercıhen polısaj makınesı ıle)
2) duzenlı foto paylaşımı [hayırlı haftalar & hayırlı cumalar (aracta aır varsa aırlı haftalar & aırlı cumalar) şeklınde]
3) sosyal platformu ıyı kullanacaksın (sureklı aracın gazlama & yanlama vıdeolarını ekleyeceksın)
4) bıraz semt çocuğu olacaksın; yırtıklık & hazır cevaplılık & atar gıder olacak + ağzından kesınlıkle Allah kıtap eksık olmayacak
Sonuç:
1) 'acılıyetı vardır' dıye ılan başlığı atacaksın ama açıklamada keyfe keder yazacak
2) taktığın plakalığın adıyla servıs bakımlıdır yazacaksın
3) ucuza yaptırdığın ışlerı kalıtelı ve pahallı gıbı gostereceksın (x egzozcunun kaynattığı ıkıncı el egzoz ucuna; Iskender yapımı komple krom egzoz yazacaksın)
Not: aracını bırıne sığdırdıktan sonrada 'ıyı mal kapının onunde durmazmış' dıye foto paylaşıp 'bılmem ne vtı & bılmem ne type-R' x kardeşıme hayırlı olsun yazacaksın...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)