Bu aralar aklımda olan bi araç almak istiyorum daha önce kullanıp memnun kalan kalmayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şuanda sahibindene baktığımda fiyatlarıda uçmuş durumda
Bu aralar aklımda olan bi araç almak istiyorum daha önce kullanıp memnun kalan kalmayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şuanda sahibindene baktığımda fiyatlarıda uçmuş durumda
Ben kullanici olarak isteklerimi karsilamasindan dolayi cok memnunum diyebilirim
Sizin extra bir amaciniz varsa memnun kalmayabilirsiniz. Beklenti nedir aractan. Tam olarak merak ettiklerini yazarsan bildigim kadarini cevaplarim benden daha eski rx8 kullanicilarida var forumda
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
günlük kullanıcam aracı stock binicem 2010-2011 düşünüyorum yakıt kullanımda full depo kaç km gider basmazsak normal kendi servisinde çicek gibi bakımını yaptırırım bi sorun çıkartırmı manuel vitesi çok rahat diyolar doğrumu acaba
Turkiyede otomatik yok diyebiliyorum
Gunluk kullanimda sehirici durkalk cok olacak mi? Ortalama nekadarlik bir kullanimdan bahsediyoruz? Yakit olarak uzebilir. Bu arabada basmazsan olmaz aksine basacaksin yani devirli kullanacaksin
http://www.techturkey.com/forum/otom...da-rx8-r3.html
cevaplar iceride
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Yakıt düşünenler rx bakmasın bence hiç, sonu hep hüsran oluyor çünkü![]()
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Bende senin gibi full stock bir arac dusundum ve aldim ama icinde biseyler varsa rahat duramiyorsun. Once aem filtre taktim oo dedim super baska bisi yapmamgecenlerde de komple egzoz yaptirdim. Yani bu isini duru yok sonu yok.
0.55 tl ile baslayan yakit maceram egzoz oncesi 0.70 tl ye kadar cikmisti. Sanirim egzoz sonrasi 1 tl ye yaklasmistir. Ama ben haftada bir anca kullanabiliyorum oyuzden soru. Olmuyor kendi adima. Hergun 50 km yakit olarak uzebilir
Haftasonu keyif arabası arıyorsanız.
Alın yoksa almayın.
Günlük kullanıma bel bükebilir.
Ama hafta sonu king olursun.
Ne zaman arkadaşımın kini kullansam heyyutt bee diyorum o derece![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Günlük kullanım gereksiz olur anaca aykırı![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Maddi olarak günlük dahi kullanmaya imkanım olsa yine rx8 i her gün kullanıp yormak istemezdim açıkcası![]()
Niye günlük kullanmayalim ki ne sıkıntı olacak yakıt harici sciroccoda ben 500-550 buda gitsin 450-500 yakit harici ne tur sıkıntı olabilirki?
1.4 tsi bir motorla aslan kıyaslanamıcak derecede bir yakıt tüketimi var....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Sen sciroccodan daha mı az yaktıgını sanıyorsun ? Ruhsat değerinin 1.3 olduguna bakma 240 Bg civarı güç üretiyor araç ve düşük devir kullandığında bu gücün yarısını bile alamazsın. Doğal olarak araba çok yakıyor. 16-17 Lt tüketim gayet normal değerleri. Kadıköy-Bakırköy arasında 50 Tl yaklaşık yakıt yaktığımı bilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)