Ankara nevzat usta KOÇEXİ
2gun once cevahırın orda oturuyorum arkasında havaya bakıyorum bı helıkopter sesı havada bısey yok bı dondum sagıma leon gecıyor kım yaptıysa harbıden yapmıs yanı![]()
çopur eksoz hiç şüphesiz![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ankara da bu iste 2 kisi var.. biri Çopur digeri Koç.. 2si de işinde oldukça basarili.. ben rover a koç a gittim ama typer da Çopur a..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Bende Tiugan 1.4 tsi vardı 150'lilik Nevzat usta yaptı hem sessiz hem performanslı idi
Sti içinde Nevzat ustaya gittim heme sesli hem performanslı güzel bi egsoz yaptı ben işçiliğine bayılıyorum nakış işler gibi kaynak yapıyor.
Çopura hiç gitmedim bilmiyorum ama Nevzat gözü tok işinin ehlidir
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Egsoz konusunda ne yapılmalı peki ? Ben ortayı iptal ettim ahım şahım değişim olmadı ama güzel oldu140hp manuel
#eksikpazar
Bende Nevzat ustaya yaptırdım. Koç egzozu tavsiye ederim.
Peugeot 406 sport pack 2.0 16v. It isn't stock.
Bunca insan koç diyosa koça gidelim. Teşekkür ederim herkese
Tüm tsılarda Varex orj-replica farketmez geriye düşürüyor. Tecrübeyle sabit.
Şimdiden hayırlı olsun size de![]()
Şöyle değişik bir şey söyleyeyim, normalde hep düşürür olarak duydum bende herkesten
Arkadaşımdada bendede 1.2 tsi golf 7 var manuel donanımlara kadar aynı, bende 18 onda 17 jant
Son iptali var onda, benim egzoz stock, 60-200 kafa kafaya aynı hizada gittik
Aradan biraz zaman geçti arkadaş egzozu taktırmak zorunda kaldı, yine aynı yolda aynı şekilde denedik yine kafa kafaya aynı hizadaydık.
Ben açıkçası artık son yada orta iptalinin düşürüyorsa bile farkedilecek seviyede olduğuna inanmıyorum
Down pipe ve arkasından mutlaka yazılım yaptır.
Geriye düşmeyi bırak baya iyi oluyor.
Sona ses için yaptıracağın şeyleri ustayla konuşursun nasıl istersen öyle yapar
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)