SuperVeloce kullanan abla için
Başka şeylerde yazmak isterdimde coğrafya müsade etmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=XE-_6FaJc0A
SuperVeloce kullanan abla için
Başka şeylerde yazmak isterdimde coğrafya müsade etmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=XE-_6FaJc0A
Lamborghini servisinin önünde 'adını hatırlayamadım, Diablo sanırsam' dediği an efsane sövdüm.
huracan bence lamboların arasında en gösterişsiz gözüken model.
Bu arada gece gece vöyle video paylaşılmaz ayıp uyku kaçırdı
Youtube kanallarında abla kardeş gazlıyorlar, fakat aynı anne babadan olmaslae garip geliyor özellikle ablaya bakarsak
Elleme Sekelesin...
Cidde de aston kardeşler vardı bunlar gibi. Sabah işe giderken yolu tozu dumana kata kata gidiolar. 3 günde bir görüodum herifleri. Biri aston mini vantage diğeri DB9 kullanıodu manyakların.
IN BOOST WE TRUST
az kaldı ama ona gerek kalmadan zaten yakında petrolü yere döksen değeri olmıycak.. rockefeller fizyon teknolojisine geçiyor bütün enerji şirketleride bu yöne evriliyor petrolden iyice uzaklaşıcak bağımlılıkları nerdeyse hiç kalmıycak. amerika zaten kaya gazında uçdu gitti.. kaya gazı olmasada amerikanın kendi sakladığı 700 milyon varil petrolü var bunun dışında trilyonlarca varillik kendi topraklarında çıkartmadığı rezervleri var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Pist ne kadar güzel yahu,aydınlatması vs...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
dünyada ki en gösteriş meraklısı milletin araplar olması manidar
Spor arabanın Ülkesi sayılan italyaya gittim 4 şehir gezdim 1 hafta yemin ederim bi tane spor araba görmedim hep küçük arabalar motorlar.
Never Back Down
doymuşluk ayrı bir mesele .. avrupa hem görmüş hem doymuş.. adamlar ihtiyaç orantısında tüketiyor.. fazlasına ne gerek var diyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)