Bir arkadaşımızın aracı 12 Nisanda İstanbul/ Ataşehir/ Yenişehir mahallesinden çalınmıştır. Aracın sol çamurluk üstünde belirgin bir çizik var. Görür, duyar yada satışta vs. denk gelirseniz haber verirseniz sevinirim.
![]()
Bir arkadaşımızın aracı 12 Nisanda İstanbul/ Ataşehir/ Yenişehir mahallesinden çalınmıştır. Aracın sol çamurluk üstünde belirgin bir çizik var. Görür, duyar yada satışta vs. denk gelirseniz haber verirseniz sevinirim.
![]()
geçmiş olsun
satış nasıl olabilir böyl birşey mümkünmü?
Çok geçmiş olsun İstanbul Dudullu Ümraniye taraflarındayım görür duyarsam bildiririm. Tekrar geçmiş olsun.
Hocam araç nasıl çalındı camı falan kırıldı mı ?
Abi siyah hava yastiklari var kapiyi acmak icin tansiyon aleti gibi birsey. Kapinin arasina koyup sisirip kapiyi on-onbes cm kadar ayiriyorlar govdeden. Sonra kapiyi aciyorlar immobilizeri devreden cikarip farkli bir beyin takiyorlar. Sonra da calistirip gidiyorlar gecen aksam haberlerde izlemistim.
Gecmis olsun tekrardan istanbul civarinda degilim ama netten ve yedek parca sitelerinden takip ederim elimden geldigince.
Hem eve giriyorlar hem arabayi caliyorlar organizasyona bak...
Cok gecmis olsun kasko var miydi ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Kapılar bu şekilde açılıyor arkadaşlar.Çok zarar vermesede mutlaka veriyordur.Çok geçmiş olsun hocam.Bir gelişme var mı acaba?
Adini simdi ogrendim ben de hava yastigi demisti usta. Aynen iflah olmadi zaten abi gozumle gordum anahtar arabada kalinca sahit olduk yakindan. 10 cm.den fazla ayirdi kapiyi govdeden kapi bayagi parantez oldu kaldi. sonra da dizini kapiya koyup ustten asilarak duzeltti ama merkezi kilit daha ayar tutmadi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)