Rsa Motorsports Tümoto RUR 1.4 TSI - TMG JL Polo Gti
3.de 80 de basıldı , polo ile tek deneme yapabildik.
Ben 270+ iken polo gti turbo patlattı sanırım...
https://www.youtube.com/watch?v=CuxhblhUz2k
İyi seyirler...
Rsa Motorsports Tümoto RUR 1.4 TSI - TMG JL Polo Gti
3.de 80 de basıldı , polo ile tek deneme yapabildik.
Ben 270+ iken polo gti turbo patlattı sanırım...
https://www.youtube.com/watch?v=CuxhblhUz2k
İyi seyirler...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Abi öncelikle maşallah rur fena gidiyor.
Diğer arkadaşada geçmiş olsun.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
direksiyon neden sağda? arkadaşa geçmiş olsun.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
specler golf gtx28 & polo gti hybrid turbo.
polonun dbn normalde 8.5 ortalama / deneme sırasında 11.3 istanbul ile ankara arası hava farkındanmı yoksa turbo iyice cortlamaya başlamıtı o yüzdenmi bilinmez.
polu full takılı + şöför 145 kg ve araç istanbuldan ankaraya gitti denemeye, en az 2-3 saat dinlense iyi olurdu.
turbo sağlıklı değildi bekleniyordu zaten, egzos tarafı pal yerinden çıktı. 28 li setup a geçmeden öyle öncesi sonrası bir şeklinde deneme için basıldı.
bunların hiçbiri tabiki bahane olamaz, denemenin bahanesi yok, talihsizlik yaşandı, tebrik ediyoruz golf güzel gidiyor.
28 li setup'da her iki araç sahibinin yine bu günkü saygı çerçevesinde denemesini zevk'le bekliyorum. emeklerinden dolayı Maşallah her ikisinede.
Alcatraz GTI-6
Büyük geçmiş olsun poloya inş. çok fazla hasar yoktur. Rur için sadece maşallah denir efsane yürüyo.
masallah rur güzel gidiyor , gti a da geçmiş olsun en azından upgrade yapılacakmış biran önce yapılır insallah
Hakan tebrik ediyorum seni kardeşim, o kar emek para ve vakit harcadın şimdi keyfini sürpolo sahibine ise geçmiş olsun, umarım sadece turbodur...
Bu denemenin çıkış nedeni aşağıdaki videomdaki gibi aracın gitmediğinin iddaa edilmesidir.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Masallah deneyen arabalara polo ya gecmis olsun buyuk bi sey olmamasi iyi
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)