User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf 5 1.4 tsi tavsiye

kurtlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf 5 1.4 tsi tavsiye

Merhaba herkese iyi forumlar , golf 5 1.4 tsi dsg almayi dusunuyorum , ancak kararsiz oldugum bazi durumlar var , oncelikle dsg sanziman olayi , sonrasinda ise turbo olayi , bir kac kisiyi aradim arac sahibini 70bin km de turboda sorun oldugunu soyledi, cok kararsizim gercekten , onceligim 170hp lik gt almak ama km az km li bulmak cok zor , ve 100bin km sonrasinda nasil sorunlar cikaracagini bilemiyorum, 140 hp lik olani mi almak daha mantikli 170 lik olani mi ,

Arkadaslar bu arac haricinde hb otomatik arac tavsiyesi verebilirsiniz , yakin arkadasinizda varsa satilik olan bilgilendirirsiniz beni sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim simdiden herkese iyi forumlar dilerim

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtlukaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba herkese iyi forumlar , golf 5 1.4 tsi dsg almayi dusunuyorum , ancak kararsiz oldugum bazi durumlar var , oncelikle dsg sanziman olayi , sonrasinda ise turbo olayi , bir kac kisiyi aradim arac sahibini 70bin km de turboda sorun oldugunu soyledi, cok kararsizim gercekten , onceligim 170hp lik gt almak ama km az km li bulmak cok zor , ve 100bin km sonrasinda nasil sorunlar cikaracagini bilemiyorum, 140 hp lik olani mi almak daha mantikli 170 lik olani mi ,

Arkadaslar bu arac haricinde hb otomatik arac tavsiyesi verebilirsiniz , yakin arkadasinizda varsa satilik olan bilgilendirirsiniz beni sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim simdiden herkese iyi forumlar dilerim
    Bahsettiğin model ile ilgili pek bir bilgim yok ama yazdıklarından ötürü şu yorumu yapıyorum.Bu saydığın kuşkulara göre daha az sorunlarını duyduğumuz corsa,getz,clio gibi araçların olursa dizeli daha mantıklı olmaz mı?
    Çeyrek Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alacaginiz arac hayirli olsun, ancak yanlis anlamayin ama almayi dusundugunuz her arac icin konu acmasaniz

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 model hatasız 34000 km de golf 5 midline dsg var düşünürseniz
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alacaginiz arac hayirli olsun, ancak yanlis anlamayin ama almayi dusundugunuz her arac icin konu acmasaniz
    herkonu için açmasanız diyorsunuz , şimdiye kadar almayı düşündüğüm 1 araç için konu açmıştım oda yine golf 5 1.4 tsi konusuydu o zamanlar farklı bir araba almıştım idareten ,şimdi yine golf 5 almak istyorum ama kafamda şüphelerim var , internette her bilgiyi bulamıyorum malesef ondan dolayı konuyu açıyorum ki abilerimin , kardeşlerimin tecrübelerinden faydalanayım. Onun konusu açıldığı zaman siz üye bile değildiniz foruma , siz neye dayanarak bunu söylediniz merak ettim doğrusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin model ile ilgili pek bir bilgim yok ama yazdıklarından ötürü şu yorumu yapıyorum.Bu saydığın kuşkulara göre daha az sorunlarını duyduğumuz corsa,getz,clio gibi araçların olursa dizeli daha mantıklı olmaz mı?
    dizel istemiyorum , yakıtında pek bir önemi yok benim için , arabayı annem de sürecek ondan dolayı hb otomatik vites bakıyorum , daha önceden almış olduğum bir arabayı da almak istemiyorum , biraz performanslı olsun , güvenli olsun ,sorunsuz olsun diye bakıyorum , gelmişiz 2016 yılına halen 4 ileri otomatik vitesli arabayada binmek istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 model hatasız 34000 km de golf 5 midline dsg var düşünürseniz
    abicim özelden görüşebilir miyiz

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 122 cax motor kodlu yeti sahibiyim. 2011 model 280.xxx km'de yağ-su-filtreler dışında servis yolu bilmez arabam. Dsg hakkında birşey diyemem ama Tsi için bu kadar karamsar olmayın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor konusunda karamsarlığım motorun kötü olmasından kaynaklı değil , mesela tsi gt kullanıcısı arabasını 122 lik tsi müşterisi kadar yumuşak kullanmıyordur diye düşündüğümden dolayı , yoksa daha önce bende de golf 6 122 hp vardı memnundum aracımdan

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yazdığıma eminim yine senin konuna yazmışım

Golf 5 gt 170 düşünüyorsan 08-09 bak. Bir çok parça revize edildi. Öncesini tavsiye etmem. iyi niyet garantisi 5 yılı dolduran araçlarda uygulanmıyor bildiğim kadarıyla. Alacağın araba en iyi ihtimalle 7 yaşında. Dsg almadan önce bunu gözden geçir derim.

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi niyet garantisi 5 yıldan sonra uygulanmıyor ise dsg ye yanaşmak için yürek yemek lazım bence bela olur

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    170 lik gt ilanlarına geçenlerde baktım bende pek düşük km yok sanki , olanada golf6 parası çekerler muhtemelen. Hiç düşünmeden 140 lık al oda twincharger bizde vardı bi ara yeterince keyifli 122 lik ile 140 lığın arasında sözde 18 hp var ama hiç öyle hissettirmiyo sanki 30-35 hp daha güçlü gibi hissettiriyo ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi niyet garantisi 5 yıldan sonra uygulanmıyor cümlesi yanlış bilgi olmuş. Geçen hafta 2009 model vw araca sandık motor atıldı iyi niyet garantisinden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtlukaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkonu için açmasanız diyorsunuz , şimdiye kadar almayı düşündüğüm 1 araç için konu açmıştım oda yine golf 5 1.4 tsi konusuydu o zamanlar farklı bir araba almıştım idareten ,şimdi yine golf 5 almak istyorum ama kafamda şüphelerim var , internette her bilgiyi bulamıyorum malesef ondan dolayı konuyu açıyorum ki abilerimin , kardeşlerimin tecrübelerinden faydalanayım. Onun konusu açıldığı zaman siz üye bile değildiniz foruma , siz neye dayanarak bunu söylediniz merak ettim doğrusu
    Gerçekten çok özür dilerim, son günlerde art arda 2 konu açan bir üyeyle nicklerinizi karıştırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 6 160lık 2011-2012 servis bakımlı fln bulabilirsiniz temiz GT yerine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0151337/detay/ su ilanla ilgileniyorum aslinda sizde bakarmısınız acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AB01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf 6 160lık 2011-2012 servis bakımlı fln bulabilirsiniz temiz GT yerine.
    6 dsg ler 7 lerden daha saglam diye golf5 bakiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten çok özür dilerim, son günlerde art arda 2 konu açan bir üyeyle nicklerinizi karıştırdım
    Rica ederim , bi ara bana kendimden suphe ettirdiniz sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce yazdığıma eminim yine senin konuna yazmışım

Golf 5 gt 170 düşünüyorsan 08-09 bak. Bir çok parça revize edildi. Öncesini tavsiye etmem. iyi niyet garantisi 5 yılı dolduran araçlarda uygulanmıyor bildiğim kadarıyla. Alacağın araba en iyi ihtimalle 7 yaşında. Dsg almadan önce bunu gözden geçir derim.
    )) evet biliyorum sizi o zamanda yazmistiniz , o zaman farkli bir araba almistim , simdi tekrar ilgileniyorum, ya cok hosuma giden arabalar kasa olarak , almak istyorum , biseyi merak ettim , dsg de sorun ciksa disarda bir otomatik vites ustasina yaptirm istesem kac liraya mal olur bana , ve turbolarinda sorun ciksa turbo degisimi ne kadara mal olur,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)