Herkese merhaba konu açma iznini ''Dragger''dan aldım,belki saçma görülebilir diye sormak istedim.
Başka takıldığım bir forum sitesi yok,tanıyıp tanımadığım insanlarla görüştüğüm tek yer burası. Muhabbete başlamak istiyorum,belki aramızdan birisi bu tür huylara sahiptir,ya da bir yakını ne bileyim belki atlatmıştır. Psikolog ve psikiyatri ye gittim ama hemen bıraktım rutin ilaç muhabbetlerinden istemiyorum,ilacı kullanıp uyku yaptıktan sonra bir faydası yok bana. Çalışıyorum ve kazanmam gereken bir sınav var ayrıca ders de çalışıyorum.
Belki bazılarına komik gelebilir ,hatta arkadaşlarıma aileme ve sevgilime komik geliyor;ama artık sinirlenmeye başladılar ki zaten çoğu huyumu ve takıntılarımı bilmiyor. Herhalde bilseler kafayı yeme noktasına gelirler. Bu ciddi bir hastalık herhalde günlük yaşantımı etkileyecek şekilde .
Askerden geldim geleli var . Kasım ayından bu zamana kadar 4 kere kan tahlili olmak üzere bir sürü tahlik yaptırdım 4 kere hastaneye çeşitli rahatsızlığım olabileceğinden dolayı gittim.
Kalbim mi çarpıyor ? Kesin kalp krizi geçiriyorum başka açıklaması olamaz. Zor nefes alma hissiyatım mı var ? Kesin koah ya da başka hastalıklar. Öyle eften püften hastalıkları üstüme almıyorum kesin ölümle sonuçlanabilecek ya da hayatımı etkileyecek hastalıklar.
Önce ağzım kuruyor vs.bahanesiyle hastaneye gittim diyabet var dedim. Tüm sonuçlarım güzel çıktı herhangi bir sıkıntı yok . Sonra 1.5 hafta geçmeyen bir baş ağrısı peydah oldu ama başka bir belirtisi yok . Kesin beynimde tümör var dedim nöroloji doktoruna gittim orda da bir sürü tahlil ve MR 'a girmemden sonra yine hiçbir sorun olmadığını öğrendim. YETMİYOR YETMİYOR ,sanki adamlar hiçbir şey bilmiyor bir ben doğruyum.
Kalbim çarpıyormuş gibi oluyor nefes alamama hissiyatına giriyorum uyurken ,kesin kalp krizi geçireceğim ya da kalp ile alakalı sorunum var diyorum. Gittim ekg testlerine girdim ,akciğer grafiklerim hepsi sorunsuz çıktı . En son midem ile alakalı basit bir hastalık gastrit çıktı o kadar o bile belki bu stresli yaşantımdan olabilir .
Uyumadan önce kolum bazen bacağım istem dışı hareketler yapıyor,tabii bu hareketleri yaparken yine bir psikolojik savaş içerisindeyim kesin ben de bir şeyler var diye . O kadar kötü bir durum ki atıyorum yatağıma uyumak için 12'de giriyorsam bu 2 ya da 3 'ü buluyor. Elimde telefon google'a giriyorum şöyle oldu böyle oldu diye hastalık araştırmasına giriyorum ve gidip apansız çözümü olmayan bir hastalığı üstüme yapıştırıyorum ve onunla günüm geçmeye başlıyor. En son ki hastalık belirtilerim ALS,MS ,PARKİNSON,PANKREAS..
Böyle olmayı hiç istemiyorum,doktora da gittim saçma sapan tanışma muhabbetleri ya da ilaçlarla harcayacak vaktim yok. Gerekirse şehir dışına çıkıp bilinen tavsiye edilecek bir doktora gitmek istiyorum. Hastane hastane dolaşıp kan tahlili vermekten bıktım hiçbir şey çıkmayacağından eminim artık ama bunu kendime anlatamıyorum . Bir insan gözlerinin içine günde belki bilerek 30-40 kere bakar mı ? Sarılık var mı diye ?Ben bakıyorum.
Kalbinizi dinliyor musunuz ? Nasıl atıyor diye. Elimde shealth uygulaması sürekli nabız ölçüyorum salak salak. Bunun adını ben ruh kanseri koydum öldürmüyor belki ama süründürüyor . Belki yazacak daha çok şeyim var ama ilk defa içimi dökmek istedim .