Selamlar arkadaşlar,
Aracım 160 lık ve yazılım var.Down Pipe ile biraz daha güç alırmıyım acaba.Faydası olurmu yoksa sadece yazılım la devammı edeyim!
Selamlar arkadaşlar,
Aracım 160 lık ve yazılım var.Down Pipe ile biraz daha güç alırmıyım acaba.Faydası olurmu yoksa sadece yazılım la devammı edeyim!
Bende aynı karasızlıktayım. Dp yakıtı çok arttırıyor diyen de var aynı oluyor diyen de. Yanıltıcı olmaz ise, yazılım dp ye göre ayarlanırsa sorun olmaz sanırım. Dp ye göre yazılım dpsiz yazılıma göre 10 hp veriyor ama değer mi?
downpipe arabanın karakteri değişiyor güç alıyorsun bende yazılım yoktu alt devirler iptal oldu arkadaşımda yazılım+dp vardı yakıtı 11.5-12 litre oldu aracın durduğu yerdeki eksozdan çıkan duman+koku değişti aldım yaptırdım binpişman oldum stock her zaman daha tatmin etmiştir coilover ile dip basıp![]()
Hala yaptırıp kesin sonuç yaptıran arkadaşlardan mesaj bekliyorumYakıtı 3 lt arttırdığını düşünmüyorum ben.10 hp az rakam değil eğer 10 hp civarı güç alınıyor ise.
DP yakıtı filan arttırmıyor öle korkmayın arkadaşın Sciroccosu Stage 2 DP li Ayvalık şehir içi 7lt yakıyor daha ne olsunDp siz olan 5 lt mi yakıcak..
Yazılım dp var ve orta iptal. İst şehiriçi 7.5-8 arası dolanıyo. Kulaktan duyma bilgilere itibar etmeyin.
Downpipe yakiti arttirmaz, performansa katkisi buyuktur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)