User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Nexen N Blue HD Plus nasıl bir lastik?

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Nexen N Blue HD Plus nasıl bir lastik?

195/55/15 ebatlarında makul fiyatlı bir lastik aramaktayım.Aslında Falken'e karar vermiştim ama lastiği aldıktan sonra bir şey olursa muhatap bulamayacakmışım gibi geliyor.Birçok siteye baktım,kullanılan ifadelerden çıkardığım,neredeyse tüm ilanların aynı satıcıya çıktığı yönünde.Özellikle bir lastiği isteyip peşinden koşma durumumuz da yok.Araç 50-70 km/h aralığında hep sakince kullanılıyor.Bu sebeple de bu ölçüdeki lastiklerin fiyatları yüksek geliyor.

Petlas'ta ses yüksekliğinden şikayet var ve etiket değerleri diğerlerinden geride;Kumho'yu kullandık ve bir daha almayı düşünmüyorum.Nexen ile Falken arasında kaldım.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kore malı lastiklere oldum olası sıcak bakamadım kumho kullanmışdım benim eski bmw e90 da hiç ama hiç beğenmemişdim.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastikleri ulkelerine hatta markalarina gore bile degerlendirirseniz yanlis yaparsiniz her markada oldugu gibi iyi ve kotu modeller olabilir michelinin les otesi lastigide olavilir cooper lastigin kralida olabilir onemli olan hangi modelden bahsettigmiz? Mercedes uretimi smart ile mazda 6yi kiyaslayabilirmisiniz? Sahsen soz ettiginiz lastigin ve modelin birebir 205 55 16sini kullandim ayni olcude nokian line vede michelin primacy 3ede bence tekbkelime ile harika bir lastik oderece kefilimki begenme bana gonder diyecemde jantlarimiz ayni ebat degil :

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    contiler vardı bende aynı boyutta çok konforlu idiler.

kumho ku 31 39 iki seridenden memnun kaldım.Performans olarak konfor anlamında değil ama
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben testlerde f/p oranı iyi olduğu için ve ıslakta iyi bir yol tutuş sağladığı için 195/45/16 nexen nfera su1 kullanıyorum ama asimetrik desen olmasına rağmen çok yol seçen bir lastik.asfalttaki tüm bozukluklardan etkileniyor. bir daha alırmıyım? almam. Diğer aracımda falken var. ıslak hariç yol tutuşunda sorun yaşamadım. ama nexen'ler 3 aylık falken'ler 1 senelik. belli bir süre sonra ne olur yorum yapamam.
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)