01 honda cıvıc motul yag kullanan varmı orjinal yaglardan daha iyi oldugu söyleniyor nekadar dogru gercekten işe yarıyor ise ankara da nerden temin edebilirim şimdiden teşekkürler.
01 honda cıvıc motul yag kullanan varmı orjinal yaglardan daha iyi oldugu söyleniyor nekadar dogru gercekten işe yarıyor ise ankara da nerden temin edebilirim şimdiden teşekkürler.
valla motur özellikle yurtdışında profların kullandığı bir marka diye biliyorum cnr fuarındada komşu standımızdı ben motul kullanıyorum ve memnunum
ben motul 300v competition kullanıyorum ama diğer yağ ve likid çozümleri süper mesela mocool war ardyator suyuna katılıyor daha 15derece gibi daha düşük tutuyor motoru yazın çok iyi
Bir yağın daha iyi yada daha kötü olduğunu nasıl derecelendiriyorsunuz?
Ayrıca motor suyunun ısısını düşürmek eğer suyun ısı kapasitesi ile mi yoksa ısı iletkenliği ile oynarak yapılıyor? Eğer ikincisi ise, suyu düşük sıcaklıkta tutup motoru kavuruyor olabileceğinizi biliyorsunuz değil mi?
Eğer ilk ise de motor ısınana kadar harcanan enerjinin çok daha fazla olması, eski adıyla otomatik jiglenin yani zengin karışım çalışmanın daha uzun sürmesi demek. Yani yakıt bir miktar artacak.
degerli bilgileriniz için tşk ler nereden temin edebilirim peki yurt dışında arkadaşlar cok övdü benim de hidrolikler ve motor yagını degiştiricem yapmışken tam olsun dimi.
su kapasitesi dememişki Ranthor ısı iletimi hakkındaki fikirlerini söylemiş ki haklı ve mantıklı fikirler sunmuş bunun firmayla pek alakası yok çok güvenmeyinkimse motor kırdığınızda eğer ki bu sebeptense size ödeme yapmayacak sattığı ürüne bakacak
![]()
körler sağırlar
neyse standart arabada kullanılacak bişey değil zaten ürününn kendi ömrü war suya belli yüzde ile karıştırılıyor ve yaz sonunda dökülüyor yarış ve yuksek performans amaçlı kullanımı olan bir ürün ve pazar ürünüde deil dier firmalar gibi kendimi motul çalışanı gibi hissettim birden uzun lafın kısası isteyen google sayesinde her bilgiye ulaşabilir
şunu bilin marka herzaman markadır
ankara daki kardeşlerim için motul satış noktası
ATILGANLAR AŞ.
Sarmaşık sok. no:1 İskitler/ANKARA
Tel:384 04 45(pbx) Fax:384 26 23
ATILGANLAR AŞ. LEVENT TORGAY
Dün yeni aldıgım arabanın sanzımanında kullandık tabi kıyaslama sansım olmadı ama hep iyi duyum alıyorum Motul üzerine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)