Arkadaslar Haziran da yurt disindan arac getirmeyi dusunuyorum , misafir plakaya nasil ceviriliyor arac biraz sorusturdum pek bisey bulamadim burdan bilgisi olan var mi ? (mavi kartliyim suan).
Arkadaslar Haziran da yurt disindan arac getirmeyi dusunuyorum , misafir plakaya nasil ceviriliyor arac biraz sorusturdum pek bisey bulamadim burdan bilgisi olan var mi ? (mavi kartliyim suan).
donanım haberde konusu var çok zor gozukmuyor
http://forum.donanimhaber.com/m_93853290/tm.htm
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
öncesinde bankadan teminat mektubu almanız gerekli getireceğiniz aracın kasko değerine göre biçilen miktar kadar. işlemleri kendiniz yapmak istiyorsanız gümrükten ve türkiye turing kurumundan bilgi alabilirsiniz, hangi evrakların hazırlanması gerektiğine dair.
ben aracı firma kullanıyorum, kendileri herşeyi hallediyorlar.
getireceğiniz aracın marka ve modelini söylerseniz size ne kadar teminat vermeniz gerektiği ile ilgili bilgi verebilirim.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
getireceğiniz aracı burada yabancı futbolculara vs satabilmek için daha üst birşeyler alsanız sizin yararınıza olur, coupe bir otomobili Türkiye'de satmak o kadar kolay olmuyor, bmw o yüzden satılmıyor, ama bir porsche olsa daha kolay satılır diye düşünüyorum.
mesela 2011 e92 m3 için istenen teminat bedeli: 117bin TL
2008 için ise:79bin TL
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
bankadan teminat mektubu alabilmek için ya nakit ya da gayrimenkul gösterebilirsiniz, fakat nakit harici olanlarda bankaya ödemeniz gereken meblağ artıyor. ben mesela 0.5 veriyordum yıllık olarak. bir tanıdığım hiç vermiyor, o sizin banka ile münasebetinize bağlı biraz da.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)