bugün çok mutluyum , mutluluğumu sizinlede paylaşmak istedimalfa giuliettayı bugün sattım. bir daha alfa alır mıyım ? binmek için olursa okey ama satmak için yanından bile geçmem.
Darısı diğer satmak isteyipte satamayan alfacıların başına.
fiat olsa kolay satılırdı
araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın
Yanlış anlamazsanız aracınızdaki kusur neydi merak ettim doğrusu? Bizdeki giu ler birkaç günden fazla durmuyor. Sadece alfa üzerine kurulu galeriler bile var hatta örneğin veloce gibi ve gayette hızlı satış yapıyorlar gayette kar elde ediyorlar. Yanlız alfa konusunda bilinçli olmak lazım keza binicisi gayet elit ve bilinçli insanlar siz biraz alfaya yabancıydınız sanırım bu kadar mutlu olmanıza sevindim hayırlı olsun![]()
araba pert patlak değildi. motor yürüyen 10 numara 5 parça boya ve 9 lira hasar kaydı vardı. o engelliyordu satışını , birde kısmetsizlik vardı 2 kere kapora aldım adamlara kredi çıkmadı vs. m.air düşük km , cam tavanlı olan hızlı satıyormuş sonradan öğrendim tabitaba deri bile vardı araçta.
alfaya yabancı değilim , giulietta ile aynı platformu paylaşan bravodan 3 tane bindiğim aracım oldu.
Fluence'da hızlı dükkana gelmeden satıyoruz burda dizel olsun dolusu boşu önemli değil filodan araç alırken dikkat edeceğiniz tek nokta hatasız araba olsun her arabadan temiz üç lira var haftada en az üç tane satılıyor bilginiz olsun![]()
Kardeşim yanlış anlamada 5 parça boyalı 9 lira tramerli giu den 4 lira kar etmişsin daha ne istiyorsun
Aklında bulunsun bu arada olurda denk gelirse dizele hiç bulaşma multiair 170 lik olanlar cam tavan deri vs varsa inan durmuyor ilandan 1 saat sonra sattığımız bile oldu...
o paralarda alınabilecek en güzel en tarz araçlardan biri bence.sizinkinin satılmaması brz kısmetsizlik olmuş. Gözünüz aydın diyeyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)