Yemin ederim klima hidrolik direksiyon çıksın ilk ben alırım. Neden çünkü deliyim, tutkum var ilk arabamız
Şaka bi yana klima hidrolik 4 cam otomatik, fabrikasyon tüplü çıksın; piyasada Accentleri, Symbolleri, çok zorlar
Yemin ederim klima hidrolik direksiyon çıksın ilk ben alırım. Neden çünkü deliyim, tutkum var ilk arabamız
Şaka bi yana klima hidrolik 4 cam otomatik, fabrikasyon tüplü çıksın; piyasada Accentleri, Symbolleri, çok zorlar
aynen yıllardır mısır ve afrika ülkelerinde üretiliyor zaten. haber eski
2016 model fabrikasyon lpg hidrolik 4 cam klima 25.000 TL ye satılırsa alır memlekete atarım bir tane![]()
Bir tane ithal edicen, 5 ay bir depoda yatırıp samanlıktan çıktı diye salıcan ortaya. Milletin devreler yanar
Bende bu haberi gördüm bugün...
Aslında Türkiye'nin ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor diğer ülkelere göre...
jinyu lastik cms40 jantla opsiyonel çıkartırlarsa 2 katı satışa ulaşabilir![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Burada tofaş 2006'ya kadar üretti zaten Azerbaycan, Mısır'a gönderdi. Sonra Holland Car aldı 2010'a kadar ürettiler Etiyopya'da. Son Şahin 2010 modeldir![]()
Gelişmişlik diyorsunuz da Etiyop'ya göre geliştik tabi. Bizde yerli otomobili gelişmişlerden alıyoruz. Sıralama hep aynı.
İlk bandı sattıklarında haber yapılmıştı ve orada 15000 dolar seviyesinde satılacaktı...
Yani şuan ithal ederseniz (üretilse) 45bin+ vergiler olacak![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)