Selamlar,
Yine yaza giriyoruz ve ben hemen hemen 6-7 ay kadar binip tekrar değiştireceğim bir araç bakmaya başladım. Geçen seneyi Vito 110D ile geçirmiştik, limitleri dahilinde gayet memnun kalmıştık. Bu sene fiyatların artmasıyla bütçeyi arttırdım ancak kafam daha çok karıştı.
Minibüs kategorisinde Transporter ve Vito dışında -ki zaten bunlar kendi içinde onlarca opsiyona sahip- pek bir şey bakmak istemiyorum uzun süre binmeyeceğim için. Ama hangi modeli olur nasıl olur pek bir fikrim yok.
Diğer taraftan daha önce 75ps liğini kullandığım ve koşarak uzaklaştığım Ford Connect in 110ps liğini çok çok övüyor herkes, acaba nasıldır diye düşünmeden edemiyorum?
Bu arada en kalabalık yolculuğumuz max 7 kişi oluyor, daha fazla koltuğa ihtiyaç duymuyoruz, hatta van olursa arka tarafı minik bir yatak, oyun alanı gibi filan tasarlayabiliriz diye düşünüyoruz...
Son olaraksa bütçe 35k civarlarında geziyor, ayrıca araç ayda en az 2000 km yapacak (uzun yollar hariç), eğer öneri ve tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...![]()