User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kaza sonrası için yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaza sonrası için yardım

Öncelikle iyi günler dilerim dün öğlen vaktinde kırmızı ışıkta beklerken arkamdan bianda taksici vurdu herneyse allaha şükür ufak tefek ağrılar dışında ucuz atlattık ama arabada için aynısını diyemiyecem kazadan sonra servise gittik yaklaşık 6 -8 bin liralık masrafın olacağını ve arabanın yaklaşık 3 4 hafta yatacağını söylediler tabikide kendi aracaımla böyle bir olayı ilk defa yaşıyorum arabayı tutulan tutanakta karşı taraf yapacak ama arabamda değer kaybı oluşacak bu değer kaybını hukuksal olarak geri alabilirmiyim hangi yollara başvurabilirim birde araba servisteyken kaskodan nasıl araba temin edebilirim ücret istenilirmi bu ücret bizemi yoksa vuran taraf mı öder acaba

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler kazasız belalar günler dilerim herkese

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun... Kasko gerekli şartlar dahilinde poliçede ön görülen süre kadar ikame araç verir ( serviste kaldığı süre boyunca değil) değer kaybı içinde değer kaybı raporu yazan eksperler ile görüşmelisiniz. Eğer kendiniz bulamaz iseniz pm atın size istanbulda bu iş ile ilgilenen eksper bilgisi yollayım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun... Kasko gerekli şartlar dahilinde poliçede ön görülen süre kadar ikame araç verir ( serviste kaldığı süre boyunca değil) değer kaybı içinde değer kaybı raporu yazan eksperler ile görüşmelisiniz. Eğer kendiniz bulamaz iseniz pm atın size istanbulda bu iş ile ilgilenen eksper bilgisi yollayım..
    Çok teşekkürler peki bu araç alma işini benmi yapacam yoksa servismi halledecek pek bi bilgi alamadım bu konuda değer kaybı raporu için kendi aile dostumuz ustaya soracam eğer bi bilgisi yoksa size pm ile dönüş yapacam

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servis karışmaz o işe... siz talep edersiniz..

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Engin G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler peki bu araç alma işini benmi yapacam yoksa servismi halledecek pek bi bilgi alamadım bu konuda değer kaybı raporu için kendi aile dostumuz ustaya soracam eğer bi bilgisi yoksa size pm ile dönüş yapacam
    Sigortacını ararsın kardeşim aracını adresine teslim ederler mutemelen 5-7 günlük araç verirler, telefonda aracın üst segment ise belirt clio felan yollamasınlar en azından accent blue versinler.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yaptığım kazada kaskonun çağrı merkezini aramıştık. Aracımız 3 gün serviste kalacak demişlerdi. Anlaşmalı kiralama şirketlerinden birisi yerine araç vermişti bize. O an bulunduğumuz yere gelmişti araç ayrıca araç ne kadar süre serviste kalırsa o kadar süre kiralayabileceğimiz söylenmişti. O an 3 gün servisde kalacak demişlerdi ve biz 3 gün için istemiştik aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serviste ne kadar kalırsa değil max süresi var onun anlaşmada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyelim ki 1 yıl kaldı 1 yıl araçmı verecekler güzel kardeşim sana neden böyle konuşup adamı sinirlendiriyorsunuz

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyelim ki 1 yıl kaldı 1 yıl araçmı verecekler güzel kardeşim sana neden böyle konuşup adamı sinirlendiriyorsunuz
    Ben bazen troll olduğunu düşünüyorum sitedeki üyelerin bazılarının anlıkta olsa.Sen neye sinirleniyosun neye geriliyosun bu kadar anlamadım.Yazmicaktımda sırf bunu sormak için yazdım (: evet bizim araç serviste yattığı kadar o kadar süreli araç verdiler.bizde yaşadık aynı durumu. kıçından element uyduruyor sanki insanlar..

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada usta tarafından yapılış hiçbir şeyi tavsiye etmem, accuair en iyi firmalardan biridir, yurtdışı forumlara bakabilirsiniz, sorun yaşayan göremezsiniz fakat yol tutuşu normal coilover etkisi beklemeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bazen troll olduğunu düşünüyorum sitedeki üyelerin bazılarının anlıkta olsa.Sen neye sinirleniyosun neye geriliyosun bu kadar anlamadım.Yazmicaktımda sırf bunu sormak için yazdım (: evet bizim araç serviste yattığı kadar o kadar süreli araç verdiler.bizde yaşadık aynı durumu. kıçından element uyduruyor sanki insanlar..
    Özür dilerim kardeşim işyerindeyim şu anda Kadıköyde ve sokak insan dışkısı kokuyor bu da beni geriyor erçekten kusuruma bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özür dilerim kardeşim işyerindeyim şu anda Kadıköyde ve sokak insan dışkısı kokuyor bu da beni geriyor erçekten kusuruma bakmayın
    Ya hahahahhahahahahhahahahaha

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hahah adam yemin ederim kami spotu gibi. Kadikoydeki koku icin resmen farkindalik yaratti 2 haftada

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada konuya donelim;
    Kasko sozlesmede belirlenen gun kadar arac veriyor. Ortalama 5-7 gun arasi. Daha sonrasi icin karsi tarafa rucu edilmesini talep ederek devam edebilirsiniz. Iyi bir sigortaciniz varsa hic caninizi sikmadan cikarsiniz isin icinden.

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değer kaybı içi yaş ve km sınırı var (3 yaş ve 160 km altı olmak kaydıyla) bildiğim kadarıyla, eğer aracın modeli düşükse çok birşey alabileceğini sanmıyorum

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkame araç için dosyanın kaskodan açılması gerekir diye biliyorum. Trafik sigortasından açılan dosyalarda ikame araç olmuyor diye kalmış aklımda. İşlemleri kaskonuzdan başlatın eğer var ise, kasko şirketiniz karşı tarafın sigorta şirketinden tahsil eder tutarı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce yaptığım kazada kaskonun çağrı merkezini aramıştık. Aracımız 3 gün serviste kalacak demişlerdi. Anlaşmalı kiralama şirketlerinden birisi yerine araç vermişti bize. O an bulunduğumuz yere gelmişti araç ayrıca araç ne kadar süre serviste kalırsa o kadar süre kiralayabileceğimiz söylenmişti. O an 3 gün servisde kalacak demişlerdi ve biz 3 gün için istemiştik aracı.
    Kaskoyla görüştüm tramer için gelen kişinin aracın ne kadar bir süre tamirde kalacağını belirtiyormuş bu süreye göre max 7 gün araç tahsis ediliyormuş yardımız için yinede teşekkürler

Serviste ne kadar kalırsa değil max süresi var onun anlaşmada
    aynen öyleymiş max 7 gün araç verilebiliyormuş

Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada konuya donelim;
    Kasko sozlesmede belirlenen gun kadar arac veriyor. Ortalama 5-7 gun arasi. Daha sonrasi icin karsi tarafa rucu edilmesini talep ederek devam edebilirsiniz. Iyi bir sigortaciniz varsa hic caninizi sikmadan cikarsiniz isin icinden.
    aynen öyleymiş çok teşekkürler ama extra araç veremeyecekleri söylediler

Alıntı Leader01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değer kaybı içi yaş ve km sınırı var (3 yaş ve 160 km altı olmak kaydıyla) bildiğim kadarıyla, eğer aracın modeli düşükse çok birşey alabileceğini sanmıyorum
    araç 2015 model ve 38 k kmde sanırım bir sıkıntı olmaz sanırım çok teşşekürler bilgi için

Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkame araç için dosyanın kaskodan açılması gerekir diye biliyorum. Trafik sigortasından açılan dosyalarda ikame araç olmuyor diye kalmış aklımda. İşlemleri kaskonuzdan başlatın eğer var ise, kasko şirketiniz karşı tarafın sigorta şirketinden tahsil eder tutarı.
    bizim aracı kasko yaptırıyo ama ödemeyi karşı tarafın sigortası yapacak bi sıkıntı olurmu acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. değer kaybı için çok büyük beklentiye girme. arkadaş 2011 3.20ci ile kaza yaptı karşı taraf %100 suçluydu. 32bin tl hasar kaydı oluştu araçta ancak yapılan değer kaybı ödemesi ya 2500 ya 3500 tl idi. en son kovalıyordu bir yanlışlık mı var diye ama sonuç değişmedi.

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Kasko da ikame araç süresi seçimlik bir teminattır ve şirketten şirkete değişkenlik gösterir. Onarım süresince kiralık araç seçeneği sunan şirketler var, hatta üst segment seçeneği sunanlarda var.

Hasar ile ilgili kaskonuz çarpan kişinin trafiğine rücu eder bir problem yaşamazsınız, sizin uğraşacağınız bir konu değil şirketler kendi aralarında hallediyorlar.

Değer kaybı talebi için aracınızda direkler, şasi, bagaj havuzu gibi sabit parçaların hasar görmesi gerekiyor, kaput ön çamurluklar gibi vidalı parçalara şuanda değer kaybı ödenmiyor.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)