Arkadaşlar merhaba.
Düşük imkanlarla, öylesine Megane F7R ve Bravo ile bir demo çektik. Kısa bir movie yorumlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla.
Arkadaşlar merhaba.
Düşük imkanlarla, öylesine Megane F7R ve Bravo ile bir demo çektik. Kısa bir movie yorumlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla.
Giriş ve Sonuç kısmı benim hoşuma gitti , orta kısım ise daha çok çalışılması gerekiyor ileri geri salma effekti bir zaman sonra kafa yoruyor![]()
akıcı videoların seyir zevkini yükselttiğini düşünüyorum. Ve sürekli aynı açılardan görüntüler biraz sıkıcı olmuş sankitamamen amatörce yorumum emeğinize sağlık.
Farklı açılar ve efektler lazım .Emeğinize sağlık hangi programı kullanıyorsunuz
Elleme Sekelesin...
10 saniyelik bir görüntü ile 1 dakikalık video çıkarmak sıkıcı oluyor maalesef..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Adam zaten ''Düşük imkanlarla, öylesine Megane F7R ve Bravo ile bir demo çektik.'' Demis ne bekliyodunuzki ?
Hakanım mal ceviz karşimBravo yine ateş etmiş. Benim hoşuma gitti, şarkı vs güzel olmuş. Devamını şimdiden bekliyorum
![]()
O jantları SK ya bulup takana kadar ne badireler atlatmıştıkAz emeğimiz yok onda.
yapılan programlar epey sır sanırım kimse paylaşmıyor turbo typer setup ları bile var her yerde
bravo ateş ediyor maşallah çok beğendim ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)