1 guzel de 93bin cok para ya. Ustelik eski kasa bir araç artık, ayrıca modifiye işlerine falan hic girilmiycek bir araba, motoru 116 ile aynı motora sahip, daha buyuk downpipe ve yazılım farkı olan bir araç, onun ekstra para etmesi falan saçma bence. Benim bir önce ki aracım olmasına ragmen, cokta zevk alarak kullanmıs olmama ragmen, ben asla ama asla bu parayı vermezdim bu araca.
Diğer yandan a serisi şu an benim günlük aracım, ama bende ki 180 cdi, saçma sapan motorlu bir araç o da tabi. Ama gunluk araç olayını çok guzel karşılıyor, iç kalitesi gayet guzel, yuksek hızda icine cok ses alıyor, onun dısında gayet başarılı bir araç. O da çok fazla sattı ama, 10 dakkada bir goruyorum resmen bir tane, hepsi de amg paket falan. Eşime aldığımız için onu da kullanıyorum ben ama ona da para vermezdim açıkçası.
Yerine araç önermiyorum oyle bir talebin olmadıgı icin, ikisine de sahip oldugum icin deneyimlerimi paylasıyorum sadece. Benim kişisel deneyimlerim tamamen.. Umarım hangisini alırsan al zevkle kullanırsın.
Son olarak benim için çok buyuk bir etken olan bir durum var, bmw arkadan itişli, mercedes önden.. bilmem anlatabildim mi