User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Çocukluk hayalim honda civic .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çocukluk hayalim honda civic .

meraba abilerim kardeşlerim forumda yeniyim hatalarım olursa affola :D kücüklügümden beri hayalim olan hondamı aldım sonunda ne kadar HB istesemde yoguın baba baskıları sonucu sedana dönmek zorunda kaldım olsun bunada sükür dedik :D asgari ücretle yavas yavaş biseyler yapmaya başladık :)

ilk hali camlara aldıgım gün mavi film attırdım
    [IMG][/IMG]

sonra bagaj üstündeki ışıklı orjinal rüzgarlıgı cıkartıp cıta koydum :D

kafama en cok takılan lastik ve camurluk arası bosluguydu sonra bir anda kendimizi süspansiyoncuda bulduk :)

coil mi yay mı derken bi çok arkadasımın coilden sikayetci oldugunu duydum ve eibach 5 cm yay takma kararı aldım

şimdi istedigim kıvama geldi durmak yok direk fiberciye giderek typer ekimizin kalıbını attırdık.

Ve sonuç olarak şimdilik güzel bir görselliğe ulaştıgına inanıyorum ama durmak yok güncelledikce fotolar atmaya devam edicem :D SİZLERİNDE FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ TEŞEKKÜRLER

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah

Farlar soluk duruyor farlara bi temizlik işlemi uygulanabilir veya yeni takim far alinabilir bunun dışında ben olsam kapı çıtaları kapı kolları marspiyer bagaj plakalığını gövde rengi boyatirdim , app plaka ve arka led stopla cok daha guzel bi goruntu yakalarsiniz

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rengi hoş,boncuk gibi bir çift far ve app plaka ile çok daha canlanır gibi görünüyor

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarında söylediği gibi farların eğer orjinalse temizletip birde APP bastırdınmı aracın duruşu değişecektir. Rengi gerçekten güzel, pasta+cila ile renginide canlandırmanı öneririm. Jant kapaklarınıda kendi imkanlarında açık bir gunmetal' e boyattınmı çok daha temiz ve güzel bir görüntü oluşacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.

okanackgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farların orjinal e benziyor eğer öyleyse sakın depo alayım deme bütün çizgisini bozarsın ön tarafın arabanın maşallahı var arka bagajdaki çıtayı taktıgın gibi geri sök derim hiç gerek yok öyle bişeye hayırlı olsun kazasız belasız

Mümin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşaallah hayırlı olsun. Arac genel olarak yapacağın şeyleri inkar etmeyecek bir kasaya sahip. Arka stoplar ledli yada usdm olabilir. Birde daha ince yanak ölçülerinde bi lastik alıp aracı indirme işlemini ona göre yapsanız daha iyi olurdu. Jantlar değişmeyecek ise kapakları da laciye gidecek şekilde günmetal denilen rengin tonlarına bakıp boyanabilir. Acizane fikrim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
    42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
    42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
    42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
    42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşaallah, güle güle binin. Araca sağlam bir cila atıp, jantları da balata tozu vs. kurtarırsanız daha da güzel duracaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah

Farlar soluk duruyor farlara bi temizlik işlemi uygulanabilir veya yeni takim far alinabilir bunun dışında ben olsam kapı çıtaları kapı kolları marspiyer bagaj plakalığını gövde rengi boyatirdim , app plaka ve arka led stopla cok daha guzel bi goruntu yakalarsiniz
    farlar için uygun buldugum mercekli farlar var onları takıcam ustam kapı cıtalarını krom kapladım paylasacam şimdi ledli stop ve jant işi biraz daha sonraya kaldı maddiyattan dolayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşaallah, güle güle binin. Araca sağlam bir cila atıp, jantları da balata tozu vs. kurtarırsanız daha da güzel duracaktır.
    ALLAH razı olsun füme jant kapagı siparısımızı gectik bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mümin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşaallah hayırlı olsun. Arac genel olarak yapacağın şeyleri inkar etmeyecek bir kasaya sahip. Arka stoplar ledli yada usdm olabilir. Birde daha ince yanak ölçülerinde bi lastik alıp aracı indirme işlemini ona göre yapsanız daha iyi olurdu. Jantlar değişmeyecek ise kapakları da laciye gidecek şekilde günmetal denilen rengin tonlarına bakıp boyanabilir. Acizane fikrim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    ledli stop işi biraz sonraya kaldı ustam kapaklarıda füme siparış gectim insallah güzel olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız sürüşler olsun parlat boyayı biraz
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarında söylediği gibi farların eğer orjinalse temizletip birde APP bastırdınmı aracın duruşu değişecektir. Rengi gerçekten güzel, pasta+cila ile renginide canlandırmanı öneririm. Jant kapaklarınıda kendi imkanlarında açık bir gunmetal' e boyattınmı çok daha temiz ve güzel bir görüntü oluşacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.
    ilk fırsatta app plaka işini halledicem bakalım füme kapak siparısı gectim ustam insallah gelecek oda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün hemen füme kapak siparişimizide gectik jant işi bıraz uzayacak gibi bakalım

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uygun fiyata buldugum mercekli stoplarıda siparıs gectim ama kararsızım insallah güzel duracak gibi .

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka cıta ve panellere de karbon cektim kendi capımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ledli stop alana kadar film cekelim dedik stoplara boş kalmasın

[IMG][/IMG]

eypcskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah aracın hatları güzel görünüyor.düşük bütçe ile güzel işler yapmışsınız.far temizliği ve app ile güzel sonuç alınabilir.zaman içerisinde orjinal vti jant veya bulabilirseniz mugen mf8 ile imrenilesi bir araç olabilir.arka bagaj kapağındaki lip spoiler güzel düşünce,yalnız malzemesi veya montajından mıdır ucuz hissiyatıveriyor.ebay de araç gövde rengine göre hazır satılıyor bi bakın isterseniz.tekrardan maşallah,kazasız belasız

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca Maşallah cam fitillerini plasti dip ile siyaha boyansa daha orjinal bir görüntü elde edersiniz.Ayrıca 2 app plaka ile görüntü gayet güzel olur

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun iyi günlerde kullan,mercekli stop derken far demek istedin sanıyorum , bence takma,o carbonlarıda geri sök derim.eibach yayları görünce heveslendim.sonra i30,206 cc konusuna kaydı gibi (: ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)