arkadaşlar tuvtürk sitede aynı şehirde muayene tekrarları ücretsizdir diyor çatalcada kaldık anadolu yakası tekrar girmem lazım sistem anadolu girmeme rağmen avrupa harici vermiyor . avrupa asya ikiside istanbul değil mi?
arkadaşlar tuvtürk sitede aynı şehirde muayene tekrarları ücretsizdir diyor çatalcada kaldık anadolu yakası tekrar girmem lazım sistem anadolu girmeme rağmen avrupa harici vermiyor . avrupa asya ikiside istanbul değil mi?
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Hazır muayene ile ilgili bi konu varken bi iki soru sormak istiyorum. Bi yakınım yeni araç aldı ve muayeneye sokmak istiyor fakat bazı sorunlar var
1) araç üzerindeki 3 lastik lassa 1 tanesi conti
2) abs ve airbag ışığı yanıyor
3) orta ve son susturucuyu sabitlemek için takılan lastikler kopuk durumda.
Araç bu şekilde muayeneden geçer mi? İddiaya girdik, ben geçmez dedim. Sizce geçer mi?
Agir vasitalar icin abs isigi yandiginda direk birakiyorlar. Otomobil icinde aynisi olabilir
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Büyük ihtimal istediğiniz yerin rendavusu doludur o yüzden vermiyordur muayene tekrarı denildiği gibi ücretsiz bende düz borudan kalmıştım ikinci gittiğimde bir tek egzoza bakıp geçirdiler
egzozu sıkı konturol ediyolar büyük ihtimal ordan kalır frenlerde tutmamazlık varsa ordan da kalabilir onun dışında çalışanlar anlamıyor fazla araçtan benim mini cooper için punto sıra sende dediler ahahahahha![]()
sorun söyle çözüldü bilgisayardan olmuyor sistem muayene yaptırdığınız yakaya onay veriyor sadece ama telefonla diğer yakadanda alabiliyorsunuz
Bi soru da ben sorayim coilover la gecilebiliyor mu?
Muayene ve lastik konusu bir aradayken bende sorayım. Haftasonu yazlık lastiğin iç tarafında yarık varmış bundan dolayı kaldık. Kış lastiklerimi takıp gitsem sıkıntı olur mu? Yani yazın kış lastiği ile muayeneden geçebiliyor muyuz? Tecrübe eden var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)