Arkadaşlar selam şu aralar modifiyeli araçlarda çok rast geldiğim bi durum tek bijon sökme durumu. Yeni bi akım mı türedi. Hadi diyorum spacer vardır belki ama hepsinde mı olacak yahubilen yapan varsa açıklasın neden 4 bijonlu araçlar 3 5 ler 4
![]()
Arkadaşlar selam şu aralar modifiyeli araçlarda çok rast geldiğim bi durum tek bijon sökme durumu. Yeni bi akım mı türedi. Hadi diyorum spacer vardır belki ama hepsinde mı olacak yahubilen yapan varsa açıklasın neden 4 bijonlu araçlar 3 5 ler 4
![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
ooo rollingde artı 50 beygir... Çıkarmıştır bizim millet hala arka sis açık gezmeyi güzel bi şey sananlar var
arac bijon siyirip kaza yaptigi zaman gorurum ben o modayi.zaten nerede gereksiz sey var bizim millette.
Bu kadarına da pes ilk kez duyuyorum canını sokakta mı bulmuş bu insanlar ?
Ben aracıma 4 lastiği 800 liraya (Petlas) takma şansım varken gittim 1900 liraya Michelin aldım.Jantlar takılırken 5 bijonun çapraz sırayla ve uygun torkla sıkılmasını izleyerek teyit ettim.Rot ayarı yapılırken başında durdum kalibrasyon cihazının +/-0.01 bile sapma payı bırakmasına müsade etmedim,net tam ayar yaptırdım.
Bir otomobilin en hayati parçası,otomobilin yani şoförün zeminle bağlantısını ve kontrolünü sağlayan tek aksamı jant ve lastikleri lafın kısası bunu yapmak için deli olmak lazım.
Bende ilk kez duyuyorum vallahi, bundan önceki arabamda jant değişirken bijonum kırılmıştı arabanın ilanını tek bijon kırık fotoğraflarla vermiştim bu akımın lideri olabilirim
Şaka bir yana böyle bir akım olurmu ya?
Jant kapağı olan araçlarda bijon gibi gözüken ama bijon olmayan sadece kapağa bağlı olanlar var benim geçen düştü bir iki tanesi arkadaş dedi bijon yok dedim ne yok![]()
Direk janttan sökene oha diyorum. Tr de her yer çukur Allah korusun neler olabilir.
Dün sanayide muhabbeti oldu, inanamadım. Böyle aptalca modalar anca bizde olur zaten. Yürüyen aksamda zaten saçma sapan işler yapıyorlardı (sikko air uygulaması, ısıtılmış yay, uyduruk flanşlar, orantısız jantlar). Tek bijonu da sökerek tüy dikmişler.
Bu apaçi ergenler emniyetten en sola makas atarlarken biri bunları fena yakalamış indirip tek bijonu da makata tıpa yapmıştır.
O yüzden olmayabilir. Artık eksik bijon sayısına göre genişliği sen hesapla.![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
umarım böyle bir akım yoktur yoksa kendi tekerleğinden yolda 1 boy yiyen akımcılarla karşılaşmamız an meselesi![]()
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Acaba ben sık sık jant degistiren biriyim imajı mı vermeye calisiyorlar kendilerine, hepsini sök tak zor oluyor her seferinde mantıgiyla. Anca böyle birşey uydurabildim bu mantiksizliga![]()
bunu yapanlar heralde 60 beygirlik şahinin susturucularını sökünce çok ses çıkarıp güçlendiğini zanneden angutların işidir.
gerçekten zavallı tipler. (sahibine diyorum, şahin slx e değil)
Bunlar bana göre aynı akımın türü. Bir arada arka silecek sökme, ön sileceği tek bırakma, arka plaka ışığı sökme vs vardı.
Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz normal karşılamak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)