Varsa arkadaşlar vakit bulabilen ayarladığımız bir hafta sonu güzel bir pistte kapışalım. Tanışmış oluruz hemde güzel etkinlik olur ne dersiniz?
Varsa arkadaşlar vakit bulabilen ayarladığımız bir hafta sonu güzel bir pistte kapışalım. Tanışmış oluruz hemde güzel etkinlik olur ne dersiniz?
Ben varim, go kart zevkli sey.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bayram ramazan sonrasina bulusma gibi bisey olabilir isteyen go kart isteyen muhabbet mangal gibi
Haftasonu Eymir'den kaynaklı olarak Mühye'ye inmek eziyet olabilir.
O kadar da ezmeseydinBiliyorum 2. girişi de orası bile dolu oluyor.
Keyifli olur gelirim seve seve eğer katılım sayısı fazla olursa daha iyi olur gibi geliyor bana![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
arkadaşlar 12 araca kadar mevcut pistteisterseniz ufak caplı bir turnuva gibi birşeyler de yapabiliriz
bahçeside mevcut mangal kahvaltı vs o tür bi organizasyonda olabilir..
Benim gibi 100+ lar için çözüm seçenekleri var mıGo kart ın koltuk genişliği kaç cm? Benim g.t de biraz büyük çünkü.
187 90 92 kilo olarak mühye de tekliflere açığım![]()
Ben varım. Hatta ramazan da hep birlikte iftar yapılıp sonra go kart yapılabilir. Son derecede eğlenceli olur
Eski çalıştığım yeride tavsiye edebilirim.
Batıkent hipodrom yanındaki aries arena.
Araç durumları nedir şu an bi bilgim yok malesef, o yüzden konuşmanızda fayda var. 24 saat açık olması güzel avantaj bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)