User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: PS4 oynamak için televizyon yardımı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PS4 oynamak için televizyon yardımı

Arkadaşlar selam ,doğru düzgün bir konu bulamadım bununla alakali . PS4 aldım dün ,odama televizyon almayi düşünüyorum televizyon seyretmek için fazla kullanmayı düşünmüyorum tabii arada bir izlerim o ayrı .

82 ekran bana ve odamın büyüklüğüne yeter . Çok araştırdım anormal paralar vermeyim dedim ama seg gibi iki üç tane markayı Eledim şimdiden araştırmalarım sonucu .2 yabancı 1 tane yerli olmak üzere 3 markaya odaklandim yarın muhtemelen alacağım .

1-LG
    2-Samsung
    3-Arçelik.

Arçelik haliyle biraz daha uygun ama oyun anlamında zevk alır miyim bilmiyorum . Hepsinde Wifi Cart curt özellikler mevcut .
    imzasız..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben philips 42PFK Sersini kullanıyorum. ARayüzünün biraz yavaş olması dışında çok memnunum, ki ztaen sadece ps4 için kullanacaksanız arayüzle çok muhatap olmayacaksanız. Neden gaming monitörlerden almıyorsunuz?
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben philips 42PFK Sersini kullanıyorum. ARayüzünün biraz yavaş olması dışında çok memnunum, ki ztaen sadece ps4 için kullanacaksanız arayüzle çok muhatap olmayacaksanız. Neden gaming monitörlerden almıyorsunuz?
    Valla onu şimdi duydum .
    Uncharted oyununu da aldım merakla bekliyorum .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    82 yerine en az 106 ekran alirdim ben olsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    82 yerine en az 106 ekran alirdim ben olsam.
    Odama çok büyük olur rahat oynayamam, odadan dışarı çıkmam lazım 106 için .
    imzasız..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl abi alırken çözünürlüğü yüksek almaya dikkat edin.

Çözünürlük PS4 için çok ciddi bir faktör, saydığınız markaların hepside kaliteli markalar.
    Listeye:
    -Sony
    -Panasonic
    -Toshiba
    eklemelisiniz bence.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kesinlikle samsung derim, hep samsung aldım simdiye kadar, hep cok arastırırım. kesinlikle hep 1 adım onde diger markalara gore.
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Philips sanirim turkiye pazarindan cikti tam emin degilim o markalardan biri cikmisti ama hangidi tv olara hatirlamiyorum

Lg vs samsung disina cikmazdim ben olsam
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece ve sadece PS4 içinse Sony öneririm. Kendi listenize bağlı kalacaksanız :
    -Samsung en iyi tercih.
    -LG sizi üzmez, fiyatıyla da Samsung'un -muhtemelen- bir tık aşağısında olacağı için sizi sevindirir.
    -Arçelik ile uğraşmayın.

Ses sistemi de alacağım derseniz DTS uyumluluğuna bakın, HDD bağlarım film-dizi de izlerim derseniz LG ve Samsung'dan şaşmayın.TV'yi aldığınızda birkaç farklı renkle ölü piksel testini yaptırmayı da unutmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece ve sadece PS4 içinse Sony öneririm. Kendi listenize bağlı kalacaksanız :
    -Samsung en iyi tercih.
    -LG sizi üzmez, fiyatıyla da Samsung'un -muhtemelen- bir tık aşağısında olacağı için sizi sevindirir.
    -Arçelik ile uğraşmayın.

Ses sistemi de alacağım derseniz DTS uyumluluğuna bakın, HDD bağlarım film-dizi de izlerim derseniz LG ve Samsung'dan şaşmayın.TV'yi aldığınızda birkaç farklı renkle ölü piksel testini yaptırmayı da unutmayın.

Abi o testi nasıl yaptırabilirim ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi o testi nasıl yaptırabilirim ?
    Evde garanti kapsamında kurulumu yetkili servis yaptıkları sırada bilgisayarınızı tvye hdmi ile bağlayın ve bilgisayarınızda youtube üzerinden ölü piksel testi ( dead pixel test) videosu açın. Ölü pikseliniz varsa bu test sırasında kendini ifşa edecektir. İki dakikalık bir işlem. Tabi bu videoyu flash bellek-harici hard diske vs. atıp da mağazada da deneyebilirsiniz. Hoparlörlerin sağlıklı çalıştığıyla ilgili ses testini de yapın.

Ölü piksel testi için örnek link:https://www.youtube.com/watch?v=gIA_4nV-CqE

evedüşenkaldırm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygun bi yer varsa güzel bir perde ve projeksiyonda düşünülebilir. Ben kendi evimde ps3ü projeksiyonda kullanıyorum oldukçada güzel.

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde garanti kapsamında kurulumu yetkili servis yaptıkları sırada bilgisayarınızı tvye hdmi ile bağlayın ve bilgisayarınızda youtube üzerinden ölü piksel testi ( dead pixel test) videosu açın. Ölü pikseliniz varsa bu test sırasında kendini ifşa edecektir. İki dakikalık bir işlem. Tabi bu videoyu flash bellek-harici hard diske vs. atıp da mağazada da deneyebilirsiniz. Hoparlörlerin sağlıklı çalıştığıyla ilgili ses testini de yapın.

Ölü piksel testi için örnek link:https://www.youtube.com/watch?v=gIA_4nV-CqE

Testi izledim kafam güzel oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Testi izledim kafam güzel oldu
    Bu daha iyi ve daha kapsamlıdır geçerlidir: https://www.youtube.com/watch?v=j1-sCHSrRbM

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizane oyun için ne kadar büyük ekran = o kadar keyif. 55" Tv de gt6 oynamak ile 82 ekran tv de oynamak arasında detay açısından muazzam fark olur.

Oda küçük ise tv büyük ekranlı olunca izleme konusunda göz tv ye çok yakınlaşacağından normal yayınlarda karelenmeler olur rahatsız edebilir haklısın.

Ama ps3-ps4 zaten yakından bakılarak oynanıyor. Kaldı ki oyun çözünürlükleri de gayet yüksek.

Ben olsam oda küçük te olsa büyük tv alırdım bütçem el verdiğince.

ne kadar büyük o kadar iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ekran keyfi başkadır fakat minimum izleme mesafesine de dikkat etmemiz gerekir. Yoksa gözler için hiç de iyi olmaz. Arkadaş Arçelik de düşündüğüne göre bütçeyi çok zorlamamak istiyor. Ekran boyutu büyüyünce fiyat da başını alacak gidecek, arkadaşa uymayacak. 4K teknolojisi yaygınlaşırsa izleme mesafesi 1080p'ye göre daha da düşecektir ama her oyun şu anda 1080p olarak bile çıkmıyor. Yani çözünürlük yükseldikçe minimum izleme mesafesi de düşer. 40" veya 42" ekranlar işini küçük odasında rahatlıkla görür. Sonrasında da DTS destekli bir compact ses sistemi veya AVR cihazı aldı mı odadan günlerce çıkmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ekran keyfi başkadır fakat minimum izleme mesafesine de dikkat etmemiz gerekir. Yoksa gözler için hiç de iyi olmaz. Arkadaş Arçelik de düşündüğüne göre bütçeyi çok zorlamamak istiyor. Ekran boyutu büyüyünce fiyat da başını alacak gidecek, arkadaşa uymayacak. 4K teknolojisi yaygınlaşırsa izleme mesafesi 1080p'ye göre daha da düşecektir ama her oyun şu anda 1080p olarak bile çıkmıyor. Yani çözünürlük yükseldikçe minimum izleme mesafesi de düşer. 40" veya 42" ekranlar işini küçük odasında rahatlıkla görür. Sonrasında da DTS destekli bir compact ses sistemi veya AVR cihazı aldı mı odadan günlerce çıkmaz.

Abi LG aldım yatağımın karşısına montajlattım ,dediğin gibi tüm testleri de yaptırdım. Wifi ,telefondan screen share falan özellikleri var hoşuma gitti. Uncharted 4 oyununu da taktım gayet yeterli benim için ilerleyen zamanlarda güzel bir ses sistemi ile kombinlemeyi düşünüyorum.

Bir de uygun fiyatlı güvenip alabileceğimiz orjinal oyun satan neresi var ? Vatan'da anormal fiyatlar var. Fifa 2016 vatan da 260 tl civarlarında internette bakıyorum hepsiburada 'da 130-150 arası.
    imzasız..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi LG aldım yatağımın karşısına montajlattım ,dediğin gibi tüm testleri de yaptırdım. Wifi ,telefondan screen share falan özellikleri var hoşuma gitti. Uncharted 4 oyununu da taktım gayet yeterli benim için ilerleyen zamanlarda güzel bir ses sistemi ile kombinlemeyi düşünüyorum.

Bir de uygun fiyatlı güvenip alabileceğimiz orjinal oyun satan neresi var ? Vatan'da anormal fiyatlar var. Fifa 2016 vatan da 260 tl civarlarında internette bakıyorum hepsiburada 'da 130-150 arası.
    gittigidiyor.com kullanıyorum ben

aynı zamanda amazon.com da kampanyaları kolla geçen ay burda 250tl olan oyunu hızlı kargo dahil 25dolara aldım pazar akşam sipariş verdim çarşamba akşam oynuyordum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi biz lg kullanıyoruz ps4 de taktım sorunsuz kullanıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)