2.el düşük km araç bakıyoruz. Astra sedan 1.4 140 hp landirenzo lpg li olanlar var sport + paket önerirmisiniz uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz
2.el düşük km araç bakıyoruz. Astra sedan 1.4 140 hp landirenzo lpg li olanlar var sport + paket önerirmisiniz uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz
Dizel Otomatik fluence sıfır gibi bulabilirsiniz. Hele touch paket zibille var 50-55 e. Piyasası uçtu ama leon mk2 dizel Dsg copa plus ta güzel arabadır .
düşünürseniz abimde 2013 model c4 executive var.Tüm opsiyon listesi alınmış.km sınırınızı yazmamışsınız ama 70bin kmde olması lazım.Birde sedan değil58bin istiyor.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
vw jetta alın
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
bagajı buyuk vs olsun derseniz i30 cw veya ceed cw 1.6 crdi otomatik bakılabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Günlük olarak C5 kullaniyorum, robotize almayin aldirmayin ve kullanmayin onun disinda sorunuz varsa C5 le ilgili cevaplarim. Otamatik araniyosa robotize yi listeden cikartin bence
evet dızel mmt (yarı otomatık) sanzıman korollada vıtes gecısler falan berbat ama az yakıyor namussuz
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
rapid le 1.4 turbo lpg sedan arasında gidip geliyoruz
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2490078/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9217598/detay/
sunroff ve ekran faktörü var sizce hangisi ?
Eğer astra alırsanız yol tutuşu konusunda ihya eder, daha dün 110 km ile geç farketmemiz sonucu viraja girdik, ben artık dönmeyeceğini düşünüp kendimi sabitledim patlıcaz diye. bana mısın demedi gram kendini bozmadan girdi çıktı. ben bu kadar dengeli bi araç uzun zamandır görmüyordum.
1.6 136 hp olanıydı bizimkisi performansı harika idi.
508 hem dolu hem sAglam biz 3 yıldır kiralık araç olarak verildi hem uzun yol hem şantiyelerde eşşek gibi kullanıyoruz daha tık demedi hem de konfor onnumara en Full bizim kullandığımız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)